Er dit job dét job, der giver dig mest mulig livsglæde?

Ellers er det på tide, at du går i gang med at lave det, der hele tiden har været meningen.

Vi ønsker garantier
Er du i et job, som du i bund og grund ikke kan lide? Bliver du træt bare ved tanken om at skulle derhen? Sidder du og kigger på uret og tænker på, hvornår du har fri? Kan du grundlæggende mærke, at der er noget galt? At du ikke laver det, du virkelig drømmer om? Hvorfor er det så, du ikke siger dit job op? Kommer du med undskyldninger over for dig selv? Venter du på, at det rette job kommer, før du vil sige op? Tør du ikke sige op, fordi du ikke ved, hvad du så skal?
Der er ingen garantier i livet - og du må springe ud i det. Du må ud af din tryghedszone og ind i det ukendte. Der, hvor alle muligheder er åbne.

Vejen til livsglæde
For omtrent et år siden mødte jeg en pige, som kiggede mig i øjnene og spurgte, om mit job var dét job, der gav mig mest mulig livsglæde. Spørgsmålet var netop dét, jeg havde brug for. Jeg havde på det tidspunkt flere gange stillet spørgsmål ved, om jeg lavede det rigtige. Jeg var blevet mere og mere bevidst om, at noget var galt. Spørgsmålet ramte mig. Jeg kunne mærke, jeg blev ked af det, da hun spurgte. Set udefra var mit job jo perfekt. Jeg havde den bedste chef, gode kollegaer og en høj løn - men det ændrede ikke på det faktum, at jeg kunne mærke, der var noget galt. Og nu kunne jeg virkelig se i øjnene, at jeg ikke lavede det rigtige. Jeg tog konsekvensen og sagde mit job op - uden at vide, hvad jeg så skulle. Men det var nok for mig at vide, at jeg ikke lavede det rigtige.

Vi tør ikke
Det store problem er, at vi ikke tør at springe ud i det, vi mærker. Vi er bange. Men hvad er det egentlig, vi er bange for? At dø? Det skal vi alle sammen - det er kun et spørgsmål om tid. Så hvad er det værste, der kan ske? At du ikke ved, hvor pengene skal komme fra? Jeg er overbevist om, at når du gør det, der er meningen, du skal gøre, så vil du aldrig mangle noget. Pengene vil komme til dig. Men du er nødt til at tage steppet og springe ud i det, du kan mærke. Du skal gøre det, du er kommet her for at gøre. Hvis du ikke gør det, er der noget, der mangler at blive gjort. Så hvorfor vente længere?

Sæt aldrig dit eget ve og vel på spil i forhold til penge. Du kan ikke købe din krop og sjæl tilbage. Hvornår vil du se sandheden i øjnene?

Velkommen til dét at være dig - og til livet :-)

 

PS Der er ingen, der - for nyligt - er døde af sult i Danmark.

 

Line Rehde Andersen

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Har du dit drømmejob?