Lifecoach i Roskilde Thomas Brix Petersen

Bliv fri nu!

Slip afhængigheden nu!

Jeg kender det, gør du? Måske du kan nikke genkende til at have trang til noget. De øjeblikke hvor trangen overtager og du falder i vandet fordi du ikke kan modstå fristelsen. Senere kommer konsekvensen med selvkritiske tanker, den selvskadende adfærd vandt tilsyneladende igen.

- Autopiloten tager styringen! 

Tankerne er selvkritiske, du bebrejder dig selv og ser dig som utilstrækkelig og laver straks en ny aftale med dig selv. I morgen gør du ”det” overspringshandlingerne blomstrer i fuldt flor. Det er afhængigheden som styrer dig og skaber trangen til at få dulmet noget som i de fleste tilfælde er ubevidste.

I fortiden på et tidspunkt tillærte du dig selv en strategi for at få opfyldt et behov, denne strategi er sikkert ikke særlig sund mere, den virker i hvert fald ikke. Strategien kan for eksempel være brug af rusmidler som nikotin, alkohol eller stoffer. Lige såvel som rusmidler kan vi også blive afhængig af andre ting som fjernsyn, sukker, serie eller relationer som kærester, forældre osv.

- Det er mig der styrer mit sind og dermed mine resultater!

En metode til at slippe afhængigheden på, er at blive bevidst om sine strategier og de uopfyldte behov der ligger bag. Hvilket uopfyldt behov er det, som jeg tror jeg får opfyldt, gennem min strategi som er endt i et misbrug? Denne afklaring er ganske svær at gøre selv fordi vi til tider er indlejret i overbevisningen og bliver subjektive. Det kan gøre ondt eller være sorgfuldt at slippe en afhængighed fordi vi sommetider er identificeret med den der er afhængig. – Hvem er du f.eks. som ikke ryger, single eller ædru?

Når slippet sker, kommer transformationen gaven er selvmagt og en tilfredshed med dig selv opstår sammen med anerkendende tanker. Dit selvværd bliver fodret, de indre dialoger er nu venlige og værdsættende, du er glad og stolt af dig selv. Du styrer nu bevidst dit sind og dine resultater. -Frihed 

Jeg er specialist i dette arbejde og som rusmiddel-coach er jeg ham der kan hjælpe dig til denne forandring, kontakt mig via kontaktformularen på min hjemmeside eller ring nu på 20654630

Glæder mig til at tale med dig

Vh. Thomas 

__________________________

Thomas Brix Petersen, Lifecoach med fokus på personlig udvikling
Mobil: 20654630
Mail: thbrix@hotmail.com
Web: https://www.turnabout.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
røgfri, stress, afhængighed, frihed, slip, coaching, unge coach, rusmidel, sukkertrang, Id-lifecoaching