Kvinde elsk dig selv

Sad forleden og så et engelsk program om sex på tv2, faktisk et udmærket program, indtil de viste en kvinde hvis indre kønslæber, hang minimalt lidt ud fra de ydre kønslæber.
 
Kvinden blev strakt rådet til at hun skulle få foretaget en operation.
 
Først blev jeg lidt gal over at tv2, i deres tekster skriver skamlæber, vi levet i et land der er så politisk korrekt, og så er der ingen der tænker over, hvad de kalder det mest dyrebare og fantastiske på en kvinde. Lad mig en gang få alle slå fast, vi kvinder har ingen ting at skamme os over, vi er lige som vi skal være, og det hedder kønslæber.

Dengang hvor vi kvinder ikke barberede os, vi så næste alle ens ud, der var bare en forskel i hårfarven. Men da vi så begyndt at fjerne noget, eller alt vores hår, opdaget vi pludselig at vi faktisk ser forskellige ud. Og ja der findes ikke to kvinder der ser helt ens ud. Men en ting har vi alle til fælles, og det er vi har en smuk unik blomst, som vi skal lære at elske og passe på.
 
Jeg syntes det er rigtigt ærgerligt at man gennem et tv program fortæller hvad der er normalt og ikke er, så der er nogle læger der kan tjene masser af penge på operationer.

For slet ikke at tænke på at der altid er en risiko ved en operation, fordi noget kan gå galt.

Vi har 8000 nerve ender der går ud fra vores klitoris, og breder sig ud i vores kønslæber. Så derfor kan jeg slet ikke forstå at der er nogen der tør, lade nogen skære i sig, tænk om der gik noget galt.
 
For der er ikke noget der er normalt eller unormalt, vi er bare forskellige, lige som blomsterne er forskellige, nogle har lange kronblade andre korte kronblade, men derfor er de alle lige smukke.
 
Så elsk jeg selv og jeres køn.
 
Kærligst
Katrine Berling

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kære Katrine Jeg kan undre mig lidt over din vrede på TV2s anvendelse af ord. Det gør jeg dels fordi, at jeg ikke tror, at det har den store betydning hvad de læber bliver kaldt. Jeg har ihvertfald aldrig forbundet de læber med skam. Og dels fordi du ikke udtrykker vrede over at rådet, om at hun straks skulle have fjernet noget af læberne. Og jeg er overbevist om, at det er en ren kvindeting. Når jeg nu sidder og tænker over det, så tror jeg da egentligt at jeg vil betragte et kvindeligt køn, med et par indre læber tittende ud, som værende mere erotisk stimulerende idet de viser åbenhed og klar til modtagelse, mere end et køn, hvor man kun ser et lukkede ydre læber. Så, jeg er enig i din overskrift kh Shaman
Kære Katrine jeg syntes rigtig godt om at du på denne måde via det skrevne år indgvier kvinderne det mod til at elske sig selv præsis som dem de er. Det er der alt for lidt af. Tak for det Kærlgist Merete
Hej Katrine, Kender du "The Vagina Monologues" af Eve Ensler? Det er en helt fantastisk,morsom, rørende, poetisk og indsigtsfuld DVD om kvinders forhold til deres køn - og ikke mindst - om deres forhold til mænd, sex, parforhold, kærlighed, livet. Simpelthen skøn! Hvis du ikke har set den kan jeg varmt anbefale dig at give dig selv den gave at se den - det var i hvert fald virkelig en øjenåbner for mig! Knus, Tim
Kvinde elsk dig selv