Kursus i meditation - cand psych Stephan Pende Wormland

Vær nærværende og gør intet

„Vær nærværende og gør intet“ er titlen på en bog om at drage omsorg for døende. Det er også et godt råd til terapeuter og alle, der praktiserer meditation.

Hvis du kan blive ved oplevelsen af en udfordrende følelse i kroppen, hvis du ikke følger ”fight-or-flight” instinktet, den tvangsmæssige impuls til at stikke af eller bekæmpe en energi, sker forandringen af sig selv.

Bruge dine indre resurser

Tålmodighed og medfølelse er resurser, der støtter denne gestus. Med tålmodighed kan du være vidne til, hvordan sindet gennemløber sine vante reaktionsmønstre. Medfølelse skaber den beholder, som transformationen og helingen sker i.

Lær dine energier at kende

“Vær nærværende” er en invitation til at være intim med dine følelsesmæssige energier, blive ven med dem og stole på deres naturlige udvikling. “Gør intet” peger på en praksis, hvor det at give plads, tillade og lade være er et gyldigt svar på et svært øjeblik. Ville det ikke være dejligt, hvis vi lidt oftere blev opfordret til “Ikke at gøre noget” i vores liv og i vores spirituelle praksis? Ikke som resignation men som et udtryk for tillid til vores grundlæggende godhed og selvheldbredende kræfter.

Vær nær dig selv, så kan du være nærværende overfor enhver.

 Gør det nu ved at lytte til denne guidede Meditation

 

 

__________________________
Kursus i meditation - cand psych Stephan Pende Wormland

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Guided Meditation med Stephan Wormland. Hør den gratis på Levlykkeligt.dk