Konfliktmægling ved skilsmisse

DR1 søger skilsmisseforældre med konflikter

Har du og din tidligere ægtefælle eller kæreste mange konflikter? Har I svært ved at blive enige? Og kunne I tænke jer at få hjælp til at løse problemerne og nå til enighed om eksempelvis børn, samvær og bodeling? 

DR søger deltagere til de kommende dokumentar udsendelser om forældresamarbejdet efter skilsmisse. DR tilbyder muligheden for at deltage i et forløb med konfliktmægling og rådgivning, som en mulig løsning på den svære skilsmisseproces. DR1 søger nemlig deltagere til en dokumentarudsendelse om forældresamarbejdet i kølvandet ved skilsmisse.

Hvert år oplever flere end 20.000 danske børn, at deres forældre flytter fra hinanden. I en del tilfælde følges skilsmissen af konflikter mellem forældrene, og det kan have store konsekvenser for børnene.

Men der findes metoder, der kan gøre samarbejdet bedre, og det får du/I nu mulighed for at afprøve.

DR1 tilbyder i samarbejde med professionelle konfliktmæglere at hjælpe deltagerne på vej mod færre konflikter og et bedre samarbejde – for børnenes skyld.

Deltagerne skal være skilsmisseforældre, som har svært ved at få samarbejdet til at fungere, men som alligevel har et ønske om, at det skal blive bedre. Processen skal optages og indgå i dokumentarudsendelsen, som skal sendes til efteråret. Du/I skal altså være indstillet på, at processen bliver optaget og sendt på tv.

Selv interesseret eller kender du nogen
Så send en mail til journalist på DR1 Cathrin Bræstrup, catt@dr.dk

Konfliktmæglingen
Konfliktmægleren Signe Saxe Jessen mægler mellem parterne. Nogle få minutter af mæglingsprocessen bliver vist på DR1 i løbet af den temaudsendelse der forløber over fire aftener i oktober 2012. Ønsker parterne ikke at mødes i mægling, bliver de begge - eller den ene - vejledt individuelt i forhold til at afspænde de konflikter de har med deres eks-partner.

 

__________________________

Konfliktmægler Signe Saxe Jessen Læs mere her: www.skilsmissemaegling.dk/ 

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Kære Signe

Jeg glæder mig til at se udsendelserne med dig og din makker. Tillykke med at I har fået jobbet. Umiddelbart kender jeg ingen, der kan være med, men jeg skal nok være opmærksom på jer, hvis jeg møder nogen. En flot og glædelig nyhed!

Kærlig hilsen

Lisbeth Nuka Pedersen

 

 

 

 

 

 

 

__________________________

Psykoterapeut og Parterapeut Lisbeth Nuka Pedersen København og Kalundborg
Læs mere på http://lisbethnuka.dk

Forældresamarbejde efter skilsmisse. DR1 søger skilsmisseforældre. Konfliktmægler Signe Saxe Jessen og Jørn Nedergaard vil mægle mellem forældrene.