Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Hør her Chris Griscoms unikke Talk fra den 3. oktober 2009 i Charlottehaven

mp3: Nåede du ikke at opleve Chris Griscoms unikke aftentalk i Charlottehaven på Østerbro i København den 3. oktober 2009?

Vi har publiceret Levlykkeligt Live arrangementet her. Bemærk at der en første og en anden del af foredraget. Klik først på den øverste titel under billedet for at høre første del. Derefter på titlen under for at høre anden del. I første del kommer Chris Griscom på efter min korte introduktion på ca. 2 minutter.

Hvis du vil downloade foredraget som Podcast (både første og andel del) kan du gøre det ved at klikke på dette link: http://levlykkeligt.podOmatic.com 

God fornøjelse,

Hjertelig hilsen
Signe  

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

Hej Signe 

Er ved at downloade til iPod og glæder mig til at lytte på powerwalkingtur imorgen. Har I tænkt over om podcasts kunne være en kategori at have med her på levlykkeligt? Jeg kan forestille mig at vi er mange like minded people her der godt kan lide at lytte til talks interviews mm om personlig udvikling. I må gerne få alt hvad jeg har lavet af podcasts. Blevet til mere end 30 timers samtale med de vildeste ildsjæle. 

Kærlig hilsen

energi-tte

Chris Griscoms unikke Talk fra den 3. oktober 2009 i Charlottehaven on podcast