Konfliktmægler Signe Saxe Jessen

Er du i en konflikt som du ikke kan se din vej ud af?

Vi kender alle sammen til at blive så berørte af en konfliktfyldt situation i dagligdagen, at vi reagerer på følelsen og ikke på fornuften. Bagefter ser vi måske ikke at vi kunne eller burde have gjort nogle ting anderledes, for  i situationen overtog følelserne styringen, et kviksand som vi nu ikke kan komme ud af.

Her og nu får du her en enestående mulighed for helt gratis at få rådgivning og konfliktmægling til at få tingene rettet op. Er du ikke selv personligt berørt, men kender en som er, så er du velkommen til at sende videre eller dele.

Danmarks Radio, DR2 TV, mangler medvirkende til et indslag i en længerede Temalørdag der hedder "I følelsernes vold".

Så er der en person, du er på kant med; Det kan være din ex-kæreste, nabo, ven, din søskende, et andet familiemedlem,  kollega, eller en anden person du har brug for at komme på fode med igen og som kunne tænke sig at være med, skal I være hjertens velkomne. Det vigtige i konflikten er at det er følelserne, der har gjort at kommunikationen er gået i hårdknude. I skal naturligvis godkende det der sendes.

Konfliktmægler Signe Saxe Jessen støtter jer igennem med Konflikt coaching og konfliktmægling, så I fra start til slut er i trygge og professionelle hænder. Selve konfliktmæglingen bliver filmet men der vises kun et par minutter i udsendelsen da indslaget med jer, som sagt, kun er en del af en Tema Lørdag udsendelse.

Inden mæglingen bliver I interviewet. Hver især. I forklarer hvad problemet er, hvordan det er opstået. I bliver begge hørt på jeres præmisser, så problemet bliver behandlet fair og retfærdigt. Derefter vil vi optage en mæglings-session og efter et stykke tid efter mæglingen (måske en uge eller to) følger vi op på om det har virket for jer,  igen laver vi interviews med jer begge.

I vil opleve at blive meget klogere både på årsagen til konflikten og på jeres reaktioner. Ikke mindst får I indsigt i hvordan I løser lignende konflikter fremadrettet. Efter mæglingen vil I være i stand til at lægge konflikten bag jer og opleve livsglæden ved den lettelse og det nye overskud en løst konflikt giver.

Optagelserne finder sted i begyndelsen af marts 2013 og skulle gerne være færdige i midten af april.

Hør nærmere
Kunne du/I godt tænke dig at deltage, så tøv ikke med at skrive eller ringe for at høre nærmere på signe@korax.dk og mobil 2679 5608.

Om konfliktermægler
Signe Saxe Jessen er professionel konfliktmægler og har gennem de seneste 7 år støttet mennesker til indsigt, forsoning og tilgivelse. Læs om konfliktcoaching og konfliktmægling på www.goderelationer.dk hvor du også kan se Anbefalinger fra klienter.

Hilsener fra Signe

__________________________

Signe Saxe Jessen, cand.mag.
Professionel Konfliktmægler, kognitiv coach og mindfulness træner.
www.goderelationer.dk

Medstifter af Levlykkeligt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Få løst konflikten med konfliktmægling, helt gratis, og medvirk i DR2 Temalørdag