Deltag i ny TV dokumentarserie: kærlighed og parforhold

I medgang og modgang

Medvirkende søges til livsbekræftende TV dokumentarserie om kærlighed og parforhold. Vi søger par, der befinder sig i en livssituation, hvor kærligheden og forholdet er særligt udfordret og som har lyst til at sætte kærligheden på dagsordenen og inspirere andre til at gøre det samme.

Livet byder på op og nedture som tester kærligheden. Vi ønsker at blive klogere på hvordan vi som mennesker og par agerer i disse livssituationer. Til at hjælpe os søger vi par indenfor et bredt aldersmæssigt spektrum, ca. 20 - 65 år, som qua deres nuværende situation, bearbejder nogle bestemte udfordringer.

Vi søger fx følgende:

* Unge 20-30 år, uden børn. I lever et liv i overhalingsbanen med byture, fristelser, individuelle drømme og store planer. Måske vil I forskellige ting i livet hvad angår familieliv, bopæl og karriere, måske frister singlelivet stadig. Hvordan finder man ud af, om man er den rigtige for hinanden og hvorvidt man skal vælge at prioritere hinanden, frem for sig selv?

* Et par 30-40, uden børn. I har forsøgt at blive gravide, men indtil videre uden held. Drømmen om et barn fylder meget i jeres parforhold - måske er drømmen om en familie ved at nedslide forholdet, måske knytter det jer tættere. Hvor meget fylder det i hverdagen, og fylder det forskelligt for manden og kvinden? Hvordan træffer man de svære beslutninger i forbindelse med fertilitetsbehandling?

* Et par med små børn. Hverdagen fylder meget i jeres parforhold lige nu - måske er den for triviel, måske er den for hektisk, måske er den økonomisk presset. Man har ikke længere spædbørn og man kan nu fokusere på sig selv og hinanden. Hvordan opleves det at skulle finde plads både til sig selv, hinanden og familielivet? * En familie med sammenbragte børn. Børn og forældre skal omstille sig til en ny og anderledes hverdag - måske er der for meget fokus på at alle skal falde til, måske kan børnene ikke enes og hvornår må man som papforældre opdrage? Hvilke konsekvenser har det for parforholdet, når nu man lige har været vant til at være to?

* Et par i 50 - 60’erne. Børnene er fløjet fra reden. I skal nu vende jer til igen at være to - måske skal I flytte fra huset, der har været familiens hjem i årtier, måske skal en forene sig med at blive pensionist, måske kæmper I mod sygdom eller måske er det bare svært at nyde tiden, som der pludselig er så meget af. Hvordan føles kærlighed og takles parforhold, når man har været sammen i så mange år? Kan man stadig føle sig forelsket eller er kærlighed en vane?

Genkender I jer selv i ovenstående eller kæmper I lige nu for jeres forhold af helt andre årsager, så hører vi meget gerne fra jer.

Skriv lidt om jer selv til lysv@koncern.dk

I første omgang er der tale om en indledende uforpligtende snak. NB: Serien er under udvikling af Koncern TV og Filmproduktion A/S til et af landets tv-stationer. Koncern er et af landets største privatejede produktionsselskaber, og står bag livsstilsprogrammer som “Blod, sved og T-shirt” (DR), “Liebhaverne” (TV2) og “Mormors bordel” (TV2)

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Medvirkende søges til ny TV dokumentarserie om kærlighed og parforhold