kognitiv coaching københavn

Forebyggende parterapi

Parterapi kan opbygge og vedligeholde god kommunikation i et forhold

For det moderne menneske handler det i dag mere og mere om, at forebygge trivsel i alle livets faser. Ifølge formanden for psykologforeningen Roald Ulrichsen, gælder det også inden for parterapi.

Det handler altså ikke kun om at holde gnisten i live. Det kan ligeså godt handle om at sætte fut i en i forvejen kraftig flamme.

Hvordan foregår det så?

Jo, ser du. Det handler primært om at kende sig selv, og sine egne behov og ønsker. Det styrker evnen til at kommunikere affektivt med sin partner. Evnen til at dække sine egne behov, hjælper en til bedre at fokusere på den andens ønsker og forventninger til forholdet.

Det moderne menneske søger i stigende grad professionel rådgivning i privaten

Et parforhold hvor begge parter fra start af er gode til at forstå hinanden og kommunikere på et fælles grundlag, står stærkt når det kommer til at håndtere alle de små og store udfordringer der kan være forbundet med at leve sammen.

Det moderne menneske benytter sig faktisk mere og mere af professionel rådgivning både i privaten, såvel som på arbejdspladsen. Ifølge specialister som forsker Niels Bøttger Rasmussen, skal denne adfærd ses som en positiv udvikling, da det gerne skulle sikre en mere bevidst befolkning. Især inden for parforhold vil personlig rådgivning kunne hjælpe til bedre og mere længerevarende parforhold.

__________________________

CopenPsyk
v/Lene Sheila Gjørup
Kronprinsessegade 46E, 3. sal
1306 København K
Se mere på: https://copenpsyk.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Parterapi kan forebygge uhensigtsmæssig kommunikation. Læs mere