Hvad en mus kan gøre!

Det var i onsdags. Om aftenen, efter en lang hård dag med brænde og brændekløvning. Vi  havde 4 gymnasieelever fra Operation Dagsværk til at hjælpe os. Meget brænde, hele dagen, store portioner mad.

Jeg sad i sofaen kl 10 om aftenen og sagde pludselig: "Der er en mus". Og det var der. På gulvet ved køkkendøren. Det aktiverede gamle erindringer fra min fattige barndom på landet. Jeg blev så led ved det, så ked af det, så ækel ved det. Jeg sov dårligt om natten og fandt kun lidt trøst i, at min mand satte en fælde op. Musen gik i fælden natten efter og blev sat ud i et egekrat tæt ved min mands arbejde. Katten var ikke hjemme! Min søde mand har fundet hullet i fundamentet, hvor musen kom ind og fyldt hullet med cement. Så alt er jo sådan set godt.

Det utrolige er bare, hvor meget det har påvirket mig. Det har lagt et slør over mig. Det har aktiveret et gammelt traume, hvor jeg sad på kommoden og skreg (som min mor) mens min far forsøgte at få has på musen med en gulvskrubbe. Jeg har mistet min selvtillid og mit gå-på-mod, som jeg ellers har meget af. Det hele er lige meget. Jeg må være et håbløst tilfælde. Trods meget terapi kan en mus retraumatisere mig!

Men jeg må nu alligevel være i bedring. Jeg har meldt mig til her på Lev lykkeligt og nu skrevet min første blog.

Kærlig hilsen

Ulla

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hvordan en lille mus hylede mig ud af den. Læs Ulla Stavnsbjerg på Levlykkeligt.dk