Klangoplevelser ved Anne Viese

Når klangskåle og syngeskåles toner spiller, opstår beroligende lydbølger, der får krop og sind til at slappe af.

Hvornår vælger man typisk at gå klangenes vej?

Det gør man, når man står på en skillevej i sit liv og er faret vild og gerne vil finde vejen hjem. Hjem i sig selv.

Jeg oplever også at mange allerede ved, at tonernes frekvenser kan være med til at kunne få nervesystemet til at geare ned, så det bliver muligt at stresse af. Ikke på een gang, men i et roligt og afspændende tempo. 

Hvilken type klangskåle oplevelse vil du anbefale, at man giver sig selv eller een i netværket, der tydeligt har brug for at kunne slappe af, geare ned og finde et roligt øjeblik?

Hvis du aldrig har oplevet syngeskåle og klangskåle eller for den sags skyld andre meditative klanginstrumenter såsom zen skåle, rawdrum og gong, klokker og havtromme så kan jeg anbefale dig at opleve et klangbads event på 2-4 timers varighed. Gerne sammen med en ven eller veninde.  

Her får krop og sind mulighed for at få ro (og tid) til virkeligt at mærke frekvensernes beroligende tone arter. For når klangmusikken først spiller, bliver man så afslappet og afspændt, at man ligeså godt kan give sig selv den mulighed at kunne nå dybe lag i din underbevidsthed.

 

Nogle falder i søvn - og det er helt ok, for netop her bliver det muligt at lade tonernes helende og genopbyggende frekvenser bygge dig op påny. Så imens du sover spilles meditative og beroligende toner, som får nervesystemet til at finde ro og velvære, så kroppen kan geare ned - helt naturligt og helt uden sovemedicin.

 

Hvordan virker klangskålene?

 

Tyske forskere har opdaget klangskålenes effektfulde virkninger, så det er ikke kun en vej til afslappelse men en ideel måde at skabe balance i hele kroppen.

 

Man har forsket sig frem til at klangenes frekvenser bygger kroppens celler op på ny.

I Tyskland benytter man klangskålenes effektfulde virkninger til heling af knogle brud, ja faktisk kan man fremskynde helingsprocessen, når man spiller særlige frekvenser på klangskålene.

 

Tilmed kan personer med gigt eller bindevævslidelser opleve at være smertefrie i et par dage efter en behandling med klangmassage klangskåle.

 

Klangmassage hvilken behandlingsform er det?

 

Klangskålenes frekvenser må opleves, mærkes, sanses og fornemmes - helt ind i sjælen. 

 

Jeg har været behandler indenfor bla Reiki healing, auralæsning, kinesiologi og kunst terapeut de seneste tyve år.

 

Med Klangmassagen (og Klangbadet ) oplever jeg at have fundet den bedste løsning til at give mine klienter den mest virkningsfulde behandling.

 

Helt uden hårde tryk finder kroppen tilbage i sin naturlige rytme og afbalanceres, beroliges og styrkes - ja personer med angst og frygt vil opleve klangenes frekvenser som et beroligende tæppe, der med sine toner og frekvenser pakker den enkelte ind i tryghedens livgivende sikkerhedsnet. 

 

Børn og unge med problematikker med angst, ADHD eller PTSD vil have rigtig god gavn af at opleve klangenes beroligende virkninger. Andre uden hverken psykiske eller fysiske udfordringer vil kunne glædes over, hvor megen energi og overskud de får efter en til to behandlinger i klangfrekvenserne lydbølger.

 

Kort og godt kan det anbefales at alle ung som gammel oplever klangskålenes klingende ro. Uanset om man mest er til en individuel behandling eller om det er fællesskabs klangbads klangoplevelser på 2,3, 5 eller 8 timers varighed.

 

Hvor skal man henvende sig, hvis man ønsker at give sig selv sådan en oplevelse i klangskålenes selvskab?

 

Du kan henvende dig til den klangmassage behandler du føler dig på bølgelængde med. Søg foreksempel på google og skriv “Klangmassage hos Anne Viese” eller blot “Klangmassage”, så vil du se, at der kommer omkring 20 bud på en Klangmassage behandling. Så er det om blot at vælge efter din mavefornemmelse og lade din intuition være din vejviser. 

 

Jeg ønsker dig god rejse og håber på, at vi ligepludseligt eller tilfældigt mødes.

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Klangmassage er afstressende for krop og sind. Læs mere