Klangoplevelser ved Anne Viese

Mindful væren med fokus på åndedrættet

Mindfulness og klangmeditation gør sindets hjernebølger klar til en dyb mindfull rejse på meditative planer 

Kunsten er at være mindful i alt, hvad du foretager dig. Ikke kun på kurset. Jeg giver dig redskaber til mindful væren, redskaber som du kan benytte hvorend, du befinder dig.

Det handler om fokus. Med åndedrættet kan vi skabe fokus. Under mine 8 ugers forløb for mennesker der vælger at lade meditationen fylde i deres liv, introducerer jeg deltageren til mindfuldt at benytte åndedrættets helende og energi skabende virkninger.

Mange holder på vejret. Vi holder igen på livet. Vi tør ikke leve, ikke fuldt ud.

Det kan være smertefuldt at trække vejret som en nyfødt baby, når man har lært sig at holde igen. På vejret, på indånding og på udånding.

Indånding handler om at tage livet ind. Indånding skal ikke kun fylde dine lunger op. Din indånding skal helt ned i maven, fylde maven op. Udånding behøver ikke at være så stille som en mus, men må godt larme lidt. Du må godt larme, du må godt være her.

Med særlige mindfull øvelser, blid yoga hvor du længe ligger i de samme stillinger krydret med klange eller massage med klangskåle, kan du hjælpe dig selv til et liv med bevidst væren, lige her og nu. 

Mindfulness og klangmeditation gør sindets hjernebølger klar til en dyb mindful rejse på meditative planer. Du vil efter al sandsynlighed  falde i søvn under klangmeditationerne de første par gange, men når du får trænet sindet og bevidstheden kan du træde dybere ned i frekvensernes beroligende lyduniverser uden at falde i søvn.

8 ugers meditations forløb med klangskåle og mindfulness hos Anne Viese giver dig ud over ro:

 • Koncentration
 • Tankestilhed
 • Mindful væren 
 • Afspænding 
 • Bedre og dybere søvn
 • Recovery
 • Nærvær i nuet

Du behøver ikke at have erfaringer med meditation for at kunne deltage, da klangenes toner og frekvenser og guidede meditationer hjælper dig og din bevidsthed med at holde dig på sporet. Og skulle det hænde at du falder i søvn en enkelt gang eller to i forløbet, ja så er det en del af din udviklingsarbejde gennem klange, meditation og stilhed.

Vil du gerne udvikle dig med mindfulness og meditation under klangskåle og syngeskåle indflydelse?

Vil du gerne skabe flow og balance i dit lidt liv, men orker du ikke et længerevarende kursus med flere timer om dagen, ja så kan jeg anbefale dig dette forløb, hvor du møder op een gang ugentligt i maks to lektioner.

Mange tror, at man skal yde for at nyde og præstere for at udvikle sig. Jeg mener, at vi blot skal være, være til stede her og nu. Når du oplever tilstanden af ren væren uanset hvor du befinder dig, så har du manifesteret mindfulness - du ER mindful i døgnets vågne timer.

Jeg hjælper mennesker til mindful væren - et liv MED mindfulness. 

Hjertelige klanghilsner

Anne Viese

 

Ro og nærvær med Klang-oplevelser.dk

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Mindfulness og meditation med åndedrætsteknikker hos Anne Viese