Klangoplevelser ved Anne Viese

Kan alle lære at se aura?

Hvad er aura? 

Aura er energi. Usynlige lag af energi, der beskytter og passer på vores fysiske krop. En auraformidler kan se din aura i forskellige lag rundt om din krop. Nogle lag har farver, andre en vibration eller en lysende energi, der fortæller hvor sund eller rask du er. I farvelaget dvs det astrale auralegeme, kan du med farveekspertens viden om farver betydning få aflæst, hvordan kroppens trives - hvordan du har det. Nogle auraformidlere kan også fortælle dig, hvad du slås med og hvad du har med dig ind i dit nuværende liv, hvilke udfordringer du slås med for tiden og hvilke der er karmiske, altså noget du har med fra tidligere liv. Aura er kort sagt dit energilegeme.

Aura kaldes også for det elektromagnetiske energifelt

Hvordan ser de elektromagnetiske felter ud?

Man kan se det som energi eller bølger, der bugter sig rundt om vores fysiske krop. Det menneskelige øje kan se det eller kan oplæres til at se det. Jeg selv har haft denne evne siden min tidlige barndom. 

De elektromagnetiske felter ser jeg som energi, der enten ses i farver (astral legemet) eller som lys, der stråler ud fra vores krop. (Æterlegemet). Det auralag jeg læser og finder flest informationer i, hedder det astrale auralegeme. Det er heri vores følelsesliv udspiller sig. Farvernes karakter fortæller mig, hvordan personens energi er, hvilke følelser der er oppe at vende og hvilke der er grundlæggende.

Det er ikke altid jeg ser auraen hos et menneske eller et dyr for den sags skyld. Og skal jeg bedst kunne se din aura skal jeg sidde mindst 2 meter fra dig. Som auralæser må man lære at beherske sit aurasyn. For det er ikke alle der vil “ses” og det skal jeg respektere, synes jeg. Men bestiller du en aura session hos mig, giver det mig en god grund til at læse, tyde og male din aura for dig.

Er et kirlian foto af vores aura det samme som et aurasyn, en auralæsning eller et auramaleri hos en auraformidler?

Nej. Farverne her ses anderledes og tydes anderledes.

Hvordan fornemmes det elektromagnetiske energifelt? Kan jeg lære at mærke auralegemet, der beskytter vores fysiske krop?

Ja, det kan du. Jeg hører til dagligt rigtig mange nysgerrige spørgsmål om lige netop dette emne. Min baggrund som kunstformidler og billedkunstner med speciale i Farvelære og symbolfarver går godt i spænd med min viden om farvernes betydning når de ses i auraen. Dog kan man ikke tage farverne fra kunstverdenen og oversætte direkte i sin betydning, når de ses i auraen. Men jeg tror jeg med min kunstneriske baggrund har del fordel at jeg bedre kan videreformidle budskaberne i form af maling og pensler på lærred eller akryl papir. Når klienter kommer til mig i min klinik, hvor de enten har bestil tid til Klangmassage eller Reiki healing, tilbydes de sommetider et auramaleri, som belyser deres tilstand før og efter deres behandling. Der sættes ekstra tid af hertil, så malingen kan nå at tørre og klienten han få deres aura maleri med sig hjem.

Hvad er det, der gør os så nysgerrige omkring emnet aura og energi?

Jeg tror det er vores trang til videbegærlighed. Når det kommer til personlig udvikling og muligheden for at kunne se sig selv i et andet lys, fra en anden vinkel, ja så rejser vi land og rige rundt for at opsøge sådanne mystiske mennesker med udvidede evner. 

Hvad kan auraen fortælle os?

Den kan fortælle os, hvordan vi trives, er vi glade, oplever vi flow eller er vi kede, depressive og helt uden energi eller lyst til at leve? Den kan også fortælle dig hvilke udfordringer du har i dit chakra system, altså i dine energi “hjul” der befinder sig på forsiden og bagsiden af din krop, samt ud for dine hænder og fødder. Er der kommet snavs ind i dine chakras eller har de fået sig nogle chok igennem livet, så de har ændret form eller kulør, ja så fortæller de mig hvor du har dine problemer. Sommetider kan chok og traumer resulterer i at fx dit Hara chakra hopper op i dit solarplexus chakra og farver dette med orange farve, så det ikke fungerer optimalt. Og når det ikke fungerer optimalt skaber det ravage i vores liv og vores handlinger. Nogen gange kan  chok og traumer, overgreb eller ulykker skabe huller i auraen så den pågældende person ikke er i stand til at mærke sig selv eller sine grænser. Og når vedkommende ikke kan mærke sine egne grænser kan man sandsynligvis heller ikke mærke ens egne behov. Her er det behandleres opgave at heale auraen, så den bliver stærk og hel igen. Når auraen heles kan personen frigøre sig fra sin tilstand af at føle sig som magnet for mennesker der skrider ind over grænserne. Det kan også være at personen siger ja til alt, også selvom der ikke er energi til at hjælpe hele omgangskredsen. Pro blem er latinsk og betyder Pro: før, blem: løsning. Når den pågældende opsøger en auralæser som kan heale med sine hænder eller med lyd, kan behandleren hjælpe klienten med at gå styrket og helet fra sessionen. Og sættes der tid af til et auramaleri under sessionen eller de efterfølgende sessioner, kan klienten hængte maleriet op og se sig selv og sin energi i farver. Efter nogen tid, går det op for een hvorden man ser ud, hvad man skal gøre for at passe på sig selv, og sin energi. efter et års tid, måske et halve års tid kan msn få malet et nyt maleri. Også kan man se hvordan energi legemet så ser ud. Og hvordan man har det med sine grlnser. Tiltrækker man stadig personer der går over sine grænser. Eller viser helingen og bedringen dig for dig sådan at omgiver dig med sunde raske og velfungerende mennesker med en ren og kærligheds givende energi, hvor du bliver frisk, ernergisk og energifyldt, fremfor træt, drænet og energi forladt. 

Ligger der budskaber gemt i auraen til os?

Ja, det gør der. Når du lærer, hvad farverne betyder, kan du tyde din og andres aura.

Hvis jeg opsøger en auralæser, kan jeg så få min fysiske, mentale og psykiske tilstand kortlagt? 

Ja, det kan du. Hos mig kortlægger jeg din aura som et farvelandskab, der viser dig, hvordan du bedst kan navigere rundt i dit liv. Som oftest starter jeg med at lukke øjnene, gøre sindet klar til på en objektiv måde at vise dig farvernes landskab. Når dette først er skitseret, er det en del lettere for mig at se, hvor der skal skabes fokus eller hvor, der ikke skal. Sammen med kendskabet til energi banerne dvs meridianbaner i kroppen, kan jeg som behandler bruge denne viden som guidelines til, hvordan energien arbejder i klientens krop og aura.

Kan jeg komme på kursus i aura? 

Ja der er så vidt jeg ved et par andre dygtige auraformidlere bosiddende på Fyn og de tager sikkert også ud og laver workshops heri. Jeg selv tilbyder af og til kurser heri. Kan du samle en gruppe på mindst 6 deltagere, så kontakt mig gerne for nærmere oplysninger.

Kan alle lære at se aura, eller er man født med disse evner?

Ja de fleste, kan lære at se energifelter rundt om den fysiske krop. Men det kræver ihærdig øvelse for at træne sit aurasyn. Nogle lærer det på et weekendkursus andre skal bruge længere tid.

Kan du anbefale bøger jeg kan læse om aura og farvetydning?

Der er desværre ikke skrevet særlig mange bøger om emnet, men et par stykker kan jeg godt nævne: “Aura og farver” af Birgit Stephensen, samt: “Farveordbog - farvernes skjulte universelle signaler” af Lene Bjerregaard.

Hvem skal jeg kontakte, hvis jeg vil blive klogere på aura?

Du er velkommen til at kontakte mig på Annes@klang-oplevelser.dk eller give mig et kald på 60661631. Alt afhængig af om du ønsker en session med aura og healing eller aura og Klangmassage eller blot en uddybende session med aura. 

Jeg kan også anbefale dig at komme på kursus eller mini workshop i fx “Aura, energi og Klangmassage“ - her får du nogle gode guldkorn til, hvordan du hjælper auraen i balance, så du styrker dig selv fysisk som psykisk. Når auraen styrkes giver du kroppen et usynligt lag beskyttelse.

Et godt råd til dig, der har det med at gå ind i ting eller kommer til at rage andres energier til dig som en magnet, er at du oplever een af mine chakra og aura meditationer - ellers forestil dig, mens du lukker øjnene, at du maler dit æterlegeme i sølvblå farve. Forestil dig at farven lyser op og stråler som en nysleben diamant, der genfinder sin styrke for hver indånding, du tager.

Held og lykke.

Kærlige hilsener

Anne Viese

Auraformidler, Reiki healer, clairvoyant, klangmassør og event arrangør.

 

 

 

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Aura - kan alle lære at se aura? Få svar her