Klangoplevelser ved Anne Viese

Kan alle lære at se aura?

Hvordan ser de elektromagnetiske felter,  der bølger sig rundt om vores fysiske krop, ud? Kan det menneskelige øje se det eller kan det oplæres til at se det? 

De elektromagnetiske felter ser jeg som energi, der enten ses i farver eller som lys, der stråler ud fra vores krop.

- Er et kirlian foto af vores aura det samme som et aurasyn eller en auralæsning hos en auraformidler?

Nej.

- Hvordan fornemmes det elektromagnetiske energifelt? Kan jeg lære at mærke auralegemet, der beskytter vores fysiske krop?

Ja, det kan du. Jeg hører til dagligt rigtig mange nysgerrige spørgsmål om lige netop dette emne. Og jeg får sågar opringninger af piger i skole alderen, der synes, at det kunne være spændende og interessant at skrive om emnet i en projekt opgave i folkeskolen, seminariet eller gymnasiet. De spørger mig dels om følgende:

- Hvad er det, der gør os så nysgerrige omkring emnet aura og energi?

Jeg tror det er vores trang til videbegærlighed. Når det kommer til personlig udvikling og muligheden for at kunne se os selv i et andet lys, fra en anden vinkel, ja så rejser vi land og rige rundt for at opsøge sådanne mystiske mennesker med udvidede evner. 

- Hvad kan auraen fortælle os?

Den kan fortælle os, hvordan vi trives, er vi glade, oplever vi flow eller er vi kede, depressive og helt uden energi eller lyst til at leve?

- Ligger der budskaber gemt i auraen til os?

Ja, det gør der. Når du lærer, hvad farverne betyder, kan du tyde din og andres aura.

- Hvis jeg opsøger en auralæser, kan jeg så få min fysiske, mentale og psykiske tilstand kortlagt, som et farvelandskab, der viser mig, hvordan jeg skal navigere rundt i mit liv?

Ja, det kan du.

- Kan jeg komme på kursus i aura? 

Ja der er så vidt jeg ved et par andre dygtige auraformidlere bosiddende på Fyn og de tager sikkert også ud og laver workshops, hvis man samle en gruppe.

- Kan alle lære at se aura, eller er man født med disse evner?

Ja de fleste, kan lære at se energifelter rundt om den fysiske krop. Men det kræver ihærdig øvelse for at træne sit aurasyn. Nogle lærer det på et weekendkursus andre skal bruge længere tid.

Kærlig hilsen
Anne Viese

 

 

 

 

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Aura - kan alle lære at se aura? Få svar her