Klangoplevelser ved Anne Viese

Hvilken menneske type er du - set ud fra loven om de 5 elementer?

Hvilken følelse lader du dig styre af og hvordan gør den sig gældende i din måde at leve dit liv på?

Ifølge den kinesiske og japanske lægevidenskab, kan man udfra loven om de 5 elementer finde frem til, hvilken mennesketype den enkelte person er. Udfra 5 grundlæggende følelser, kan den alternative og holistiske behandler kortlægge hvilken type behandling den enkelte person har brug for. 


Jord mennesket:

Ønsker sammensmeltning, tryghed og harmoni. Jord er kendetegnet på sin rolle som givende og samlende. Hun ofrer sig gerne for andre og glemmer tit sig selv.Hun samler mennesker, familie, venner og kollegaer rundt om sig. Hun er omsorgsfuld  og har medfølelse. Når det tager overhånd, fyldes hendes sind med BEKYMRINGER. Muskelspændinger og hovedpine er mavens råb om hjælp. 

Nøgleord: Muskler, Jord, Sensommer, Mave

 

Vandmennesket:

ønsker at kunne klare sig selv. Hun er selvreflekterende og selvkørende. Hun giver sjældent udtryk for sine følelser, men  bruger tid på at analysere og tænke. Hjernen associeres med nyrerne. Frygtens positive side giver os respekt for det farlige. Når frygten tager over, næres der mistillid og mistænksomhed. der opstår kølig distance til alt. Stillestående vand nærer FRYGTEN og skaber kølig distance med social isolation til følge. Gigt og knogle skørhed er nyrernes råb om hjælp.

Nøgleord: Knogler, Vand, Vinter, Nyrer

 

Træmennesket:

Ønsker fleksibilitet, forandring og nyskabelse. Træ har lederevner og sætter ting i gang. Når det er projekt er fuldført sættes et nyt straks igang.

Sund vrede viser sig i evnen til at sige fra og sætte grænser. Dårlig kontakt til VREDE giver trykken for brystet, humørsvingninger, irritation og depression. Stive led og sener er leveren råb om hjælp. 

Nøgleord: Sener og led, Træ, Forår, Lever

 

Ildmennesket:

Har hjertet med sig og er det i balance har det let ved at kommunikere med følelser som lidenskab, kærlighed, tilgivelse, humor, gavmildhed og GLÆDEN. Når glæden tager overhånd vil kendetegnet være ukontrollerede grineflip eller mangel på samme. Perfektionisme og trang til at udføre opgaver helt ned til mindst detalje eller udvikle pleaser syndromet, er ildmenneskets udfordringer. Dårligt kredsløb er Hjertets råb om hjælp. 

Nøgleord: Blod, Ild, Sommer, Hjerte

 

Metalmennesket:

Ønsker at skelne imellem rent og falsk. Metal har ordenssans og er ekspert i principper og regelmæssigheder. Når SORGEN tager overhånd eller ikke bliver følt, bliver metalmennesket kynisk. Astma og allergi opstår pga af ubalance i lungerne årsagen kan skyldes et problematisk forhold eller slet ingen kontakt til sin biologiske far. Hudproblemer er lungernes råb om hjælp. 

Nøgleord: Hud, metal, efterår, lunger

 

Når du møder mig, som behandler i min klinik eller som formidler og underviser på een af mine uddannelser, vil du få dybere indblik i hvad du som mennesketype, har behov for. Afhængigt af hvordan dine styrker og udfordringer gør sig gældende, kan jeg imødekomme dig på en sådan måde, at du ikke kun får løst dit symptom - men også finder årsagen til at symptomet gør sig gældende. 

 

Anne Viese

 • Klangmassagebehandler
 • Stressformidler
 • Reiki healer
 • Klarsyns -og auralæser
 • Kinesiolog
 • Kunstterapeut

Indehaver af

 • Klang-oplevelser.dk
 • Annes Klangmassage Klinik

__________________________

Klangoplevelser ved Anne Viese
www.klang-oplevelser.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Find ud af hvilken type du er og lær lidt om sammenhængen mellem de 5 elementer og de 5 grundlæggende følelser.