Gratis Energitransfo-visualisering?

Så check denne blog for at finde ud af hvad sådan en kusine kan gøre for dig.

(psst: the answer is: turn your inner frogess into a Goddess)

Hvad er en energitransfovisualisering?

Det er en 3-i-en combo, der består af en visualisering, der transformerer, nu med turbo, fordi den er akkompagneret af effektfuldt energiarbejde.

Hvad gør en energitransfovisualisering?

Det er en stærk cocktail, og den slår hårdere end selv dem i 3 centiliter glas fra min mands hjemmebar. Men i modsætning til de fleste andre cocktails, så giver denne her dig kun the high, ikke tømmermændene. Så hvis den bliver så vanedannende, at du bare må opleve den mindst en gang om dagen, så thank Goddess!

Du kan drikke den ad libitum, fx hver eneste gang, du har brug for et boostende besøg hos dit højere selv, Gudinden.

En energitransfovisualisering følger kvantefysikkens love om, at det du giver opmærksomhed vokser. Den kan bruges til at lave nye spor i din bevidsthed, som kan blive til nye tankegange, følelser, handlinger, vaner og skæbner. Den kan bruges til at erfare, at Walt Disney havde ret, da han efter et magisk liv konkluderede: ”if you can dream it, you can do it”.

Gudindeskolens erfaring med energitransfovisualiseringer

Jeg har eksperimenteret med disse Energitransfovisualiseringer i otte år på Gudindeskolen. Gang på gang er jeg blevet overrasket over, hvordan ideer og visioner, der blev ”downloaded” i bevidstheden under disse energitransfovisualiseringer, blev til virkelighed før eller siden.

Derfor er energitransforvisualiseringer et af de værktøjer, alle mine kursister elsker allermest. Du skal ikke gøre noget, du skal bare lytte til guidningen, og så modtage den inspiration, der kommer til dig. Selv hvis du falder i søvn, virker de! For 4 ud af 5 centre i hjernen sover ikke, selvom du gør, så de kan stadig opfatte  de nye spor, du lægger i bevidstheden.

Gratis personlig energitransfovisualisering på Mp3 inden 26.11.2010

Jeg producerer en skræddersyet energitransfovisualisering til dig, der beslutter dig for Gudindeskolens uddannelse i Feminint Lederskab, Global Goddess Leadership, inden den 26.11.2010 kl 24. Du skriver i din ansøgning om et problem, du gerne vil have transformeret. Og jeg laver så en energitransfovisualisering, du kan høre hver dag, indtil dit problem er forvandlet. Du kan finde ansøgning om optagelse på uddannelsen her.

Gratis oplevelse af en gudinde nytårs energitransfovisualisering 2.12.2010 kl 21.

2.12.2010 kl 21-ca. 21.30 holder jeg årets sidste gratis webinar. Det er et ekstra nummer, der har to formål:

1) Give en hurtig update om Global Goddess Leadership. Send evt. spørgsmål på forhånd til kirsten@gudindeskolen.dk

2) Give dig den julegave fra Gudindeskolen at opleve en energitransfovisualisering, hvor vi afslutter 2010 og skaber 2011 energetisk set.

Jo flere vi er på linjen samtidig, jo stærkere virker energien, og jo mere effekt.

Så spred gerne nyheden til dem, du kender, som også gerne vil afslutte 2010 på smukkeste vis og skabe et fantastisk nyt år, hvor dine vildeste visioner kan virkeliggøres.

Tilmeld dig her

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Gratis Energitransfo-visualisering?