En f*cking Patetisk Taber

Det er så sjældent vi skændes, min dejlige mand og jeg. Men når vi gør, kan det høres langt væk. I dag var ingen undtagelse og min mand fik det sidste ord, inden jeg – 5 min. i lukketid – forsvandt ud af døren for at handle. Min mand så mig køre væk i nedtrykt stemning og blev ramt af en rigtig dårlig samvittighed.

Så efter at have vandret rundt i stuerne i flere minutter skrev han med store røde bogstaver på sin computerskærm:  ”JEG ER EN F*CKING PATETISK TABER” (ja, i den slags situationer er han stor tilhænger af gadens retorik).

Efter endnu en gulvvandring tilføjede han næste linje:  ”MEN DET KAN DER GØRES NOGET VED”. Vandre, vandre...:  ”OG DET BLIVER GJORT!!”

Unødvendigt at sige, at jeg fik både kys og kram da jeg trådte ind af døren igen og alt blev forladt. Hvem kan modstå en mand med denne visdom :0)

Og hvad har det så med performance at gøre, spørger du? Jo.., historien fortæller jo på enkleste vis hvordan vi selv har magten til at vælge. Det forudsætter at vi er villige til at se dæmonerne i øjnene. Har jeg sceneskræk? Sidder jeg fast i en dum rutine? Falder folk i søvn, når jeg taler?

DET KAN JEG GØRE NOGET VED!!

Og det kræver en handling – at beslutte sig for, at det bliver gjort. At tage ansvar for at rykke sig selv derhen, hvor man ønsker at være. At gøre hvad der skal til.

Når først dæmonen er konfronteret og beslutningen er taget, så er resten ren oplevelse. At nyde sig selv tage nye skridt eller genvinde gamle territorier.

Tillykke med den beslutning :0)

 

Kirsten Østrup

Performance Coach, New Performance

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
PATETISK TABER, gulvvandring, nedtrykt stemning, genvinde, gamle territorier