Coaching Indre barn og Healingsmassage i København

Fra det virkelige liv, når det er bedst

Jeg sidder her i solen og vinden og er meget berørt i hjertet. Berørt over hvor rigt livet er, og hvor meget vi kan give hinanden, når vi åbner op for det dybeste i os selv – frem for kun at være sammen om det der rør sig på overfladen.

Hvor rigt det er at opleve et andet menneske, her en ung kvinde, komme i kontakt med sin egen styrke og gennem dette møde på en måde opnå at ”se lyset”.

Vi var samlede i en gruppe med personlig udvikling, og pludselig, via en proces, fik hun øje på hvor meget hun i hele sit liv har holdt sig selv, og sit eget lys, tilbage. Hvordan hun altid har haft så mange undskyldninger for ikke at stå helt frem med sig selv – også karrieremæssig, og helt og fuldt troet på at disse undskyldninger virkelig var urokkelige sandheder.

I dag ”så” hun langt dybere ind i et mønster der handlede om at holde sig selv tilbage, så en gammel angst og overbevisning fra barndommen, om at hvis hun lyste for meget ville nogen tage lyset væk fra hende. Så derfor hellere passe på det smukke, ved selv at lukke ned for det!

Det berørte os alle dybt i gruppen, at se hende erkende det, og mærke den gamle smerte et kort øjeblik – for derefter at se hende stråle og ikke længere være fanget ind i fortidens greb, at se kroppen ranke sig og få en mere naturlig og harmonisk holdning og opleve hvordan hendes stemme fik mere klang og styrke.

Det var bare så smukt og rørende at være med til denne proces, at bevidne den, sådan en helt almindelig fredag eftermiddag.
 

__________________________

Kasha Hansen
Psykoterapeut (MPF), NLP træner, ID-Life Coach, Stress Coach & MFN-Instruktør
www.kashahansen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
mindfulness og essensarbejde giver indre frigørelse