Grin lidt mere..

 Vidste du at når vi får et grineflip, så holder den gode følelse i kroppen i op til 45 minutter efterfølgende. Det er da tankevækkende. Faktisk har man målt at kroppen frigiver en masse sunde stoffer som påvirker os positivt. En af mine helt store passioner her i livet er at gøre opmærksom på alt det vi kan gøre, for at undgå at forfalde til “Lykkepille!” Jeg siger ikke at vi altid kan undgå dem, men min påstand er at vi rigtig mange gange, kunne benytte andre metoder, der ikke påvirker kroppens kemi i en negativ retning.

Nu hvor lyset igen står stærkere og naturen vågner, kan en gåtur på 30 minutter gøre underværker. Når vi optager lyset, dannes der en masse sunde stoffer i hjernen og kroppen får hjælp til at helbrede tungsind og andre psykiske lidelser. Igen må jeg pointere, det kan ikke afhjælpe en tung depression, men det skader så absolut heller ikke. Tag dig selv i nakken og få gået den tur, HVER dag. Er du uoplagt, stresset, tungsindet eller har siddet ned hele dagen, så kan det give dig fornyet energi.

Da jeg fik piskesmæld var jeg så heldig at min gadehund Victor flyttede ind. Han var årsagen til at jeg skulle ud og gå. Nogle dage slæbte jeg mig gennem skoven og han nærmest trak mig op og ned på stierne. Langsomt og det gik langsomt, fik han mig slæbt tilbage til en tilstand, hvor jeg kunne fungere normalt igen. Jeg er 100% sikker på at alle de tvungen gåture var med til at få mig tilbage til et normalt liv og gjorde at jeg ikke faldt ned i et mørkt hul. Det er næsten umuligt at stritte imod og være trist, når vintergækkerne pibler op af jorden, fuglene synger og solen svagt varmer på kinderne.  Jeg tror på at det kan hjælpe på et trist, stresset eller tungt sind. Så kan du ikke andet, kan du trække i overtøjet og gå en tur. Jeg er sikke på det vil klæ´din hjerne godt.

Rigtig dejlig forårsdage til dig og dine kære,

fra Victor og Pia

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Grin lidt mere...