Man kan ikke operere sin egen blindtarm - eller kan man?

Hvordan kan man hjælpe andre mennesker på den ene eller anden måde med super resultater og så ikke være helt i balance i sit eget liv?

 

Selvfølgelig er det muligt, men det er næppe særlig sundt i længden. Det er et dilemma og et vigtigt et af slagsen. Så der skal kigges indad, og indad og vupti. Der var blindtarmen.

 

Tag så ordentlig fat og se dig selv i øjnene og spørg så dig selv, om ikke du har glemt nogle af dine egne værktøjer. Ja, der er godt med metaforer her og brug dem du lyster og glem de andre.

 

Vær opmærksom på signalerne og læg mærke til de dårlige mønstre og de dårlige undskyldninger.

 

Giv dig selv lov til at nyde og få øje på de gode oplevelser. Gem dem i din indre skattekiste og husk dem alle store som små. Lad være med at se alt det negative, fokuser på det positive.

 

Det, du fokuserer på, får du mere af, så træf det rette valg. Valget er altid dit. Alle følelser er et valg om du vil det eller ej. Måske ikke altid lige bevidst, men så GØR det bevidst. Læg mærke til, hvis du hver dag martres over, at noget ikke virker, så prøv i stedet for at finde det der virker eller det der er sjovt. Måske skal du søge længe, men det er søgningen værd, tro mig.

 

Når du så får flyttet dit fokus hen til det positive, så sker der en forandring inde i dig og pludselig er det, der var så svært og tungt, ikke så meget i øjenhøjde mere. Du ser mere og mere de positive ting og dit overskud til andre ting, bliver større og større. Det bliver en generator. Prøv med en simpel ting som at smile til folk. Et ganske ægte smil fra hjertet og se, hvor mange smil du får igen, tænk dig så, at disse smil ikke kan stå alene og de må ud i verden og smile lidt omkring til andre, som så igen må smile til andre og ja – jeg kunne blive ved. Det er som ringe i vandet, det breder sig og bliver større og større.

 

Sådan er det også med de ting, som du gør helt for dig selv. Det breder sig også som ringe i vandet og det er inde i dig selv. Snart må det også ud over dine egne grænser, for hvis du har det godt, så smitter det jo af på dine omgivelser. Hermed er alle overspringshandlinger slået af banen. Hvad venter du så på? Kom bare i gang.

 

Start i det små og se, hvordan det virker. Når du kan se, at du har succes, så bliv ved og find flere og flere ting, som du kan glæde dig over. I starten skal de måske graves ud med en ske, men så bliver det nemmere og nemmere.

 

Du - og alene du - er ansvarlig for din reaktion på din omverden. Du - og alene du - kan vende din reaktion til noget positivt.

 

Start hellere i dag end i morgen. Jeg hører gerne fra dig om, hvordan det er gået.

 

Held og lykke

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Og aldrig så snart, jeg fik flyttet mit fokus i går, så vælter det ind med den ene skønne ting efter den anden. Åhh hvor skønt, og blot fordi jeg fandt den blindtarm selv ;O) - karin_phokus
Man kan ikke operere sin egen blindtarm - eller kan man?