Kærlighed uden kamp for den bevidste kvinde

Kvindens "skjulte" smerte - Det feminine sår

Selvom vi er her nu i år 2018 som stærke, selvstændige, udrettende kvinder, bærer de fleste af os et sår i vores dybe indre, i vores kvindesjæl. Et sår som vi lider under i både kærligheden og i vores liv.

Dette sår udspringer af vores historie som kvinder gennem de sidste mange 1000 år, hvor vores adgang til vores naturlige visdom inde i det feminine, har måttet vige for den kulturelle overbevisning, at den maskuline energi er den mest værdifulde. Det lever i vore celler, selvom vi ikke er opmærksomme på det.

Hvis du er feminin entreprenør, så prøv at spørge dig selv, hvor ofte du føler en stærk impuls mod at GØRE noget (endu) mere, i din biz.

Hvis du er en kvinde, der dater, så spørg dig selv hvor ofte du føler impulsen til at GØRE noget specielt i processen?

Hvis du er en kvinde i et forhold, så spørg dig selv hvordan din balance mellem at GØRE – tænke tanker og analysere - overfor det, blot at være, modtage og mærke din krop, er.

Og, bare generelt som kvinde, hvor ofte har du en indre følelse af, at du ”ikke er nok” eller ikke er støttet. Og at du bør GØRE et eller andet, der som regel indebærer at korrigere på dig selv på en eller anden måde.

 

 

Det skjulte sår i kvinden viser sig som:

 

- At vi slås med en overbevisning om, at vi kun ”er noget værd” i kraft af vores intelligens, kloghed, udseende, resultater, ”interessanthed”.

- At vi på en usynlig måde føler os underlegne over for mænd – føler at vi skal gøre os til, være interessante, i det hele taget ”gøre” (men hvad?).

- Den epidemi af problemer med selvtillid, selvværd og selvkærlighed og manifestation, som florerer i selvhjælpskredse, dog uden særlig ofte at komme ind til kernen af problemet. Det er svært at hele sit selvværd i et kollektivt felt, hvor kvinder bl.a. konkurrerer indbyrdes, for eksempel på vores arbejdspladser, eller på Facebook, hvor der altid er noget, der er mere ”rigtigt” end os.

- Vi vil "reparere" manden, tage os af hans mentale problemer, redde ham. Fordi vi synes det er lettere end at hele vores identitet som kvinde, som et feminint væsen i kærlighedslivet og gå efter det, som virkelig nærer os.

- Vi rynker på næsen og lukker ned, når nogle begynder at snakke om, at vores feminine sider er blevet undertrykt, og at de ofte ikke kimmer til udtryk i vores parforhold og dermed skaber ubalance, kedsomhed, skænderier, toksiske relationer, urealistiske forventninger og forkerte partnervalg osv.

- At vi har mistet forbindelsen til vores intuition og ”hjertefornemmelse”– og måske aller vigtigst, evnen til at stole på, at vi kan stole på den og lade os guide af den.

- Vi tror at tilstande som sårbar, brug for hjælp, vrede, at føle sig ”for meget” eller ”for lidt” er skyggesider eller nuancer i vores person, som vi helst skal skjule. Med det resultat at vi afskærer dele af os selv og hermed også vores intuition.

At hele det feminine og åbne sin adgang til det magiske potentiale, der ligger gemt i vores krop, starter med at vi giver rum til budskabet i vores indre stemme, vores hjerte, det  indre kald efter noget - som vi ofte ikke helt ved hvad er. 

Tit er det den feminine essens i os, der kalder på vores opmærksomhed....

 

Skal 2018 være det år, hvor du finder unik støtte ift. din livsrejse som kvinde:

Kunne du tænke dig at bruge dit 2018 til at blive guidet blidt, smukt og feminint ind i dit store, skjulte potentiale som kvinde? Og hele det feminine i dig ved at blive indviet i det "hellige" feminine, arketyper, visdom om manden, kendetegn ved sund og usund kærlighed..og meget mere?

Så kan du kigge nærmere HER

Kærligst Helena

A Womans Heart - essence of A Woman

__________________________

Helena Maria. Specialist i bevidste kvinder med "sjæl", der er comittede til at leve deres vision, destiny og drøm
https://www.awomansheart.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kvindens skjulte smerte. Læs mere