Intuitiv Mentor Joyann Nielsen

Vejen gennem hovedpine, spændinger og mangel på energi

Fornylig lavede jeg en spørgeskemaundersøgelse i mit netværk.

Jeg ville finde ud af, hvilke udfordringer der fylder mest i hverdagen for demennesker, som er interesserede i Joyful Living.

En meget stor del af de kvinder, som svarede mig, oplever hovedpine, nakkespændinger,rygsmerter og generel mangel på energi som den største udfordring i hverdagen.

Dette er egentlig ikke overraskende. Jeg ved jo godt, at mange har de udfordringer, og jeg har selv været igennem en stor forandring for år tilbage, som startede med alvorlige rygsmerter og udmattelse. Så jeg ved også at der findes en vej udaf smerter og træthed. Du kan læse om min proces her

Hvad er årsagen til smerter og træthed?

Der ligger altid nogle ubevidste mønstre til grund for de problemer, du oplever i hverdagen. 

De  fysiske symptomer som hovedpine og smerte er et tegn på en ubalance på et eller flere andre områder i dig.  Det kan være, at parforholdet, jobbet eller boligen stresser dig og kalder på forandring. Måske har du nogle ønsker om forandring med ved ikke, hvordan du får begyndt, og det hele bygger sig op inde i dig.

Hvis du lytter ind bag de første symptomer, finder du muligvis udfordringer som manglende selvtillid, frygt for forandring og uhensigtsmæssige vaner. Endnu længere inde kan der ligge følelser som vrede, afmagt, skyld, angst eller usikkerhed, - følelser som styrer dig fra det ubevidste og er grundlagt gennemoplevelser tidligere i livet.

Det kan også være omgivelserne, som dræner din energi. Din boligs indretning og energi påvirker dig, så det kan også være du skal ændre på noget her, for at få energien tilbage.

Eller måske spiser du mad, som din krop ikke kan omsætte, eller du drikker for lidt vand, for meget kaffe og spiser for få friske, uforarbejdede fødevarer.

Disse følelser, vaner, omstændigheder og oplevelser styrer dig i dagligdagen indtil du stopper op og erkender, hvad der foregår. Tager en beslutning om at ændre det, som dræner dig og vælge det, som bygger dig op.

Lyt til kroppens budskab

Smerterne er der af en grund. Kroppen vil fortælle dig noget.

Din krop lyver aldrig og du kan lige så godt begynde at lytte til den nu.

Du kan starte med at sige ja til det, du mærker. Bare sid med din smerte, gå indtil spændingen, oplev hovedpinen eller lad dig selv være træt og drænet. Sig ja til dig selv.

Lyt til det, du fornemmer og de tanker, som du har når du møder din krops tilstand. Måske kan du skrive tankerne ned og se, hvad det egentlig er, du fortæller dig selv. Er det noget, du bliver glad for at høre? Eller er der brug for nye positive ideer i dit sind?

Måske er det en enkelt ting, som går dig på og som skal ændres, så din krop kan slappe af.

Det kan også være en mere kompleks proces, hvor du skal ind og forløse dybere følelser eller traumer. Eller være god ved dig selv og tillade dig at modtage næring og omsorg gennem berøring, sund mad, frisk luft ellerandre gode vaner.

Dit hjem kan også støtte dig undervejs. Ryd op i dine bunker, luk frisk luft ind i rummene, få nogle gode Feng Shui tips og prøv dem af, giv slip på det du ikke længere har glæde af og giv dig selv noget luft og skønhed.

Dit hjem har også smerter, hvis det bærer på for tunge byrder fra fortiden. Måske skal der renses ud i energier fra tidligere beboere med en Space Clearing session.

Rejsen igennem din smerte og hen til velvære, overskud og glæde kan gå gennem mange spændende steder. Kun du selv kender målet, men du kan sagtens få hjælp på rejsen.

Jeg har lavet Joyful Life metoden som en individuel proces, hvor du får hjælp undervejs til at finde helhed i dig selv og ny retning i livet. Du kan få individuelle sessions eller forløb, og der er også kurser i metoden, hvor udgangspunktet stadig er din egen unikke situation.

Læs mere på Joyful Living

__________________________

Glade tanker fra
Joyann Nielsen
https://shiningpeople.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Vejen gennem hovedpine, spændinger og mangel på energi