Intuitiv Mentor Joyann Nielsen

Space Clearing: Om den usynlige energi i hjemmet

Tilbage i 1998 flyttede jeg ind i vores drømmehus på landet sammen med min mand, vores ½-årige søn og min teenagesøn.

Vi havde ønsket os et større hjem i lang tid, og endelig var vi der.

Drømmehuset havde tung og gammel energi

Dengang havde jeg ikke hørt om Feng Shui. Mine mange år som alternativ behandler havde lært mig meget om energi og jeg plejede også at rense energien mellem behandlingerne.

Men af en eller anden grund tog jeg ikke denne viden med mig ind i det nye hjem. Jeg havde travlt med baby, nyt arbejde og almindelig indflytning.

Der gik nogle måneder, hvor både min mand og jeg blev mere og mere stressede, trætte og drænede. Jeg syns jo det var underligt, men der skulle en sygemelding og dermed lidt overskud til at vække min trangt til forandring.

Feng Shui hjalp meget

Jeg begyndte at studere feng Shui fra 1999 og lærte en masse om, hvordan man indretter sig så det føles godt, og hvordan omgivelserne påvirker os. Det virkede super godt, en ny og positiv udvikling var startet. Jeg fandt hjem til mig selv igen og blev selvstændig Feng Shui rådgiver.

Space Clearing - total forvandling og lethed

Der gik et par år mere før, jeg for alvor blev nødt til at bruge min tidligere viden om at rense et hus. Det var ganske enkelt nødvendigt at gå dybere, nogle steder på vores 280 m2 kunne jeg ganske enkelt ikke være ret længe ad gangen.

Samtidig blev vi ved at opleve stress og jeg blev mere og mere deprimeret og indelukket. Selv om alt så fint ud og meget blev bedre.

Jeg startede energiarbejdet med at rense alle vægge, sætte lys ind og bede om hjælp fra engle og lysarbejdere. Jeg blev klar over, at en tidligere beboer var i huset, han syntes vist stadig, det var hans sted. Han blev hjulpet videre og det lettede tydeligt, og vi fik indrettet de sidste rum og lagt nye gulve.

Da jeg senere lærte mere og lavede en større Space Clearing på hele huset og grunden, blev energien lagt til rette så den støtter os meget bedre. Den tunge stemning er nu helt, helt forsvundet og vi elsker vores hjem. Som er så gammelt og hyggeligt, smukt og sjælfuldt, stort og rummeligt, lyst og venligt.

Næste gang jeg skal flytte vil jeg STARTE med den Space Clearing.  

__________________________

Glade tanker fra
Joyann Nielsen
https://shiningpeople.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Space Clearing: Om den usynlige energi i hjemmet