Globale sandheder

Kender du de ”globale sandheder”? De ”globale sandheder” er alternativer til de overbevisninger og regelsæt, som ikke fungerer for os. Sandheder som igen og igen har bevist sig selv. Sandheder som er støttende og kærlige og som giver dig ro til at være nuet og til at nyde alt det fantastiske det byder påJ
Hvorfor globale sandheder som støtte – og fyrtårne?
Sommetider kommer vi, i farten, langt væk fra vores egen inderste sandhed og farer vild i alverdens udefra komne regler og overbevisninger. Vi begynder måske oven i købet, nærmest blindt, at tro på og agere ud fra disse udefra komne ”sandheder” og kommer på den måde længere og længere væk fra vores autentiske jeg og vores livskvalitet bliver for nedadgående. Nogle af os er endt i misbrug og depressions-lignende tilstande på den måde. En måde at undgå at fare vild på er at du vælger som en del af dit fundament at tage stilling til, tro på og at leve ud fra de ”globale sandheder” og altid fremover søger tilbage til dem, i samme øjeblik du bliver i tvivl om du er på rette vej. Det betyder ikke at du ikke kan have flere sandheder end dem, men min erfaring er at når jeg har dem med mig, hvor end jeg går, så behøver jeg faktisk ikke ret meget mere at navigere ud fra. Tingene bliver mere enkle for mig, jeg tænker mere klart i mine valg og jeg inviterer ikke så let andres sandhed ind til debat og jeg finder det meget let at være tro mod mig selv og min livsglæde er intakt.

Smag på dem og tag hvad du kan bruge og spørg hvis du vil vide mereJ

”Det er hvad det er”
”Du behøver ikke at gøre noget for at være ok”
”Du kan opnå næsten alt hvad du ønsker – spørgsmålet er blot om du virkelig vil det, når du tager konsekvenserne i betragtning”
”Alt du kan gøre er dit bedste, resten er ikke op til dig”
”Alle gør altid deres bedste, med de ressourcer de har”
”Du har et valg”
”Hvis du gør det du naturligt holder af og nyder, så vil du blive lykkeligere, de resultater du ønsker vil følge efter og tingene vil udvikle sig godt”
”Livet er virkelig en gave – værdsæt det”
”Kærlighed er den vigtigste ting”

God fornøjelse, kærlig hilsen Jette __________________________

Team Levlykkeligt
Kontakt os her: http://levlykkeligt.dk/kontakt

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Globale sandheder