Intuitiv mentor Eva Gøttrup

For lidt energi - ligger der for meget på dine skuldre, som dræner dig?

Så vil jeg gerne lige stille dig et par spørgsmål:

Og det er, om du ind imellem oplever at du føler dig drænet for energi? Om du oplever at du har alt for meget, du skal nå? Om du oplever at der er rigtig meget, der ligger på dine skuldre, og at du er nødt til at tage dig af det, fordi det nok ikke ville blive gjort, hvis ikke du gjorde det.

Det kan jo godt være, at du slet ikke har det sådan. Men hvis det nu er, at du har, føler du dig så fastlåst i en situation, du ikke rigtig kan se vejen ud af?

Det er ikke fordi du behøver fortælle mig, hvad det lige præcis er, situationen er, men bare er det noget du genkender?

Føler du dig nogen gange presset? Måske  overbebyrdet?

Måske drømmer du om en forandring. Men det kan også være, at du er mega bange for, hvis nu denne her forandring skulle indtræffe. For hvad så med alle dem, du har ansvaret for. Dem, der er en del af dit liv?

Måske bliver du tosset, hvis folk kalder dig kontrolfreak. Måske er det helt ok. For du ved, at når du gør tingene, så bliver det i orden.

Jeg arbejder med en terapeutisk healingsform, der hedder Thetahealing. For en del år siden, hvor jeg lavede sådan en bytte session med en anden, der også laver Thetahealing, sagde hun til mig: Jeg tror måske du har et issue med kontrol. ”Det skal du ikke røre ved,” sagde jeg. For jeg var simpelthen ikke klar. Det føltes på det tidspunkt alt for skræmmende. Fordi når vi krampagtigt holder fast i at ville have kontrol over alting, er det jo fordi tanken om at miste kontrollen er fucking scary.

 

Så hvad nu, hvis du kunne lære at spotte, og også at slippe grebet om de måske 5 allermest oversete ting, der dræner dig, og rigtig mange andre for energi, uden at det koster dig en krone, uden at det koster tid og nærvær med familien, ville det så være noget du havde lyst til?

Det handler altså ikke om at slippe kontrollen, men om at flytte fokus , så du uden at skulle lave dit liv om fra enden til anden, kan slippe det i dine tanker, der får dig til at føle dig drænet og overbebyrdet, og i stedet får fat i det, der vil få dig til at føle dig stærk, støttet og løftet.

Og jeg vil gerne invitere dig på en 4 ugers gratis challenge, som vil give dig et helt nyt perspektiv på, hvordan du slipper det der kæmpe pres, du sikkert har liggende på dine skuldre lige nu.

I et fællesskab med andre, der har det lige præcis på samme måde som dig.

Så hvis du skal med, så skynd dig at anmode om medlemskab i Facebookgruppen Gamechange Your Mindset.

Vi går i gang mandag d. 7. okt og fire uger frem

Jeg glæder mig rigtig meget til at se dig der

Hav en dejlig dag

Vi ses

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
For lidt energi - ligger der for meget på dine skuldre, som dræner dig?. Så læs med