Intuitiv mentor Eva Gøttrup

Kontrol - morgener fra helvede

På et tidspunkt i mit liv, troede jeg, at det var mig, der skulle ordne alt. Det var mig, der havde ansvaret for at børnene mødte til tiden. At de var kommet ud af sengen, i tøjet, afspiste og med skoletasken pakket og en sund madpakke smurt.

Gud bedre det, hvis de kom for sent. Det var så meget no go i mit univers, at jeg hellere ville skabe en morgen fra helvede end bare at overveje, at de kom daskende til undervisning nogle minutter over otte. Så jeg regerede i de der morgener.

Jeg hundsede med børnene, og blev tiltagende irriteret, hvis de ikke gjorde, hvad jeg bad om, første gang, anden gang og nogen gange tredje gang. Min X-mand blev fejet ud af køkkenet, og foretrak selvfølgelig også selv at trisse rundt alle mulige andre steder end i køkkenregionen, hvor han risikerede at få et eller andet dybt utilfredst udfald i hovedet. Hvilket jeg selvfølgelig også var utilfreds med at han gjorde, for så var det jo endnu mere mig, der skulle ordne og tage ansvar for alt.

Hvis du havde kaldt mig en kontrolfreak, havde jeg sikkert haft lyst til at kradse øjnene ud på dig. Men jo det var jeg. Jeg var en tikkende bombe. Highly explosiv. Topfrustrert og med en lunte så kort, at jeg ikke anede, hvordan jeg skulle stoppe mig selv.

Og inden jeg havde fået ekspederet ungerne afsted, var jeg jo allerede udmattet og drænet for den energi, som jeg ellers godt kunne have brugt til at få resten af dagen til at glide på en mere overskudsagtig måde.

Når min X-mand ymtede at han bare gerne ville skabe lidt god stemning, og syntes, at det var vigtigt at vi startede dagen på en god måde, kunne jeg slet ikke se ud over mit eget fastlåste hamsterhjul perspektiv.

Men heldigvis blev jeg nødt til at gøre noget ved det. Og lidt ved et tilfælde fandt jeg frem til Thetahealing, der er en healingsform, der har hjulpet mig til at få et helt andet perspektiv på den måde, jeg anskuer livet på. Jeg har flyttet mit perspektiv fra hovedet, hvor jeg blev overkontrollerende til hjertet, hvor jeg er blevet medfølende og tilgivende.

Hvis det her eller noget, der minder om det er noget du kan genkende. Hvis du føler dig drænet for energi, føler dig overvældet, overbebyrdet og føler, at det på en gang er mega vigtigt, at du har kontrol og bevarer kontrol og samtidig et eller andet sted i dig selv ønsker, at du kunne slippe presset, slippe det, der dræner dig, og bare give dig selv lov at blive støttet, lettet for pres og forstået, så er det nu du skal rykke.

Jeg er nemlig i fuld gang med forberedelserne til en 4 ugers gratis challenge, som jeg kalder: Lær at spotte og slippe grebet om de 5 oversete ting, der dræner dig for energi. Vi starter d. 7. okt. og du finder os i Facebookgruppen Gamechange Your Mindset

__________________________

Eva Gøttrup, Intuitiv mentor, spirituel terapeut, Thetahealer, refleksterapeut
Se mere: http://www.evagottrup.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Kontrol - har du for meget behov for kontrol. Så læs med her