Blogger og Hverdagsfilosof

Point of no Return! Kæmp for Kærligheden del 2

Ved nærmere eftertanke stagnerer vi stadigvæk. 
Tænk hvis man kunne fixe udfordringer èn gang for alle! - Og opvask, årsregnskab, støvsugning og fitness! Flueben dèr tak! 
Både parforhold og Ford Ka skal have benzin, vinterdæk og servicetjek, for at køre i olie


Et JA til bevidste kærlighedsforhold er også JA til point of no return. Er man først begyndt at forholde sig bevidst og (selv)ansvarligt til det der sker på indersiden, såvel som i "vi" feltet, er der no turning back. Man kan jo ikke pludselig ikke-vide-hvad-man-ved. Fedt nok! Ud med autopiloten. Så er man pludselig vågne skabere af dig og mig og vi to. Til gengæld bliver det umuligt at trække "idiot-kortet", for på denne her sti findes ikke længere hverken offer, frelser eller - idioter. Man kan godt stagnere igen, på den nye platform man har skabt
Det er bare stagnation på et nyt niveau. Kartoffel, kartoffel. (potæito, potaaarto).
Bevægelse kræver at man bevæger sig. Jeg vågnede utilfreds i morges
Over morgenkaffen, som er et godt tidspunkt hjemme hos os, sagde jeg til min mand: “Jeg vil gerne tale med dig om nogle ønsker og uopfyldte behov. Jeg føler at vi er stagneret lidt igen - bare på et nyt niveau. Jeg har de samme behov som jeg har meldt ud 1238 gange før. Jeg har stadig brug for en response. Ønsker at du melder ud hvad du er villig til at imødekomme, så jeg ved hvad jeg evt skal opfylde på anden vis, eller hvor jeg er blind for, at det er noget der udelukkende står i min egen magt at opfylde. Og helt ærligt: Jeg er røvtræt af at spille den samme plade. Jeg gider ikke engang nævne de behov igen, for jeg føler mig ikke hørt. Men det går ikke væk, fordi du lukker øjnene eller ørerne…"

“Hvis jeg skal gøre noget andet end jeg plejer...
(det jeg plejer virker nemlig ikke) - og jeg gerne vil høres...hvordan vil du så gerne have jeg siger det? Vil du ikke godt tænke over det?” Spurgte jeg. "Nej" svarede han gudhjælpemig! "Men jeg vil spole tilbage i mig selv, og finde svarene på hvilke behov og ønsker det er du har. For jeg ved godt at du har sagt det. Mange gange. Og jeg ved det ligger på nogle hylder i mig et eller andet sted. Og så vil jeg undersøge, hvorfor jeg går på stand by i stedet for at høre dig (!!!! :D )Wup Wup Yaaay!
Jeg smiler allerede som en rigtig glad lille cowboy og føler mig pludselig både set og hørt og alt muligt andet. Er der noget mere sexet end en mand der tager ansvar? (Får lyst til at hoppe i det frække undertøj!) :*Et Dynamisk forhold kræver at man er villig til at bevæge sig
Så stagnationen ikke slår rødder og man ender som to rodfrugter med midterskilning. 
Jeg er edderspændt på hvad han kan huske. Måske noget jeg selv har glemt :)

Kender du Point of no Return?

Gitte Olesen
ID Psykoterapeut/ Parterapeut/ Mentor

__________________________

Gitte Olesen, blogger og hverdagsfilosof
Psykoterapeut Tisvildeleje
Se mere på: http://gitteolesen.dk/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Point of no Return! Kæmp for Kærligheden del 2. Læs her