Sluk for den travle kvinde og sætte stressen på pause

Jeg havde forleden dag, første gang i meget lang tid en fridag, hvor min kalender sagde, INGENTING. Hvilket virker vildt underligt for mig, da jeg altid får mig selv rodet ud i ekstra vagter, foredrag eller give terapi. Jeg havde fra klokken 8 til 13 hvor der ikke var noget planlagt.
 
Hvad i alverden skulle jeg, der altid råber op om, at vi skal pleje os selv, give mig til, jeg havde jo hele 5 timer til mig selv. Det jeg plejer at forslå mine klienter er at de skal gøre noget for dem selv, det er lige meget hvad, bare noget de nyder. Og det råd ville jeg da selv prøve af, kunne man bare lige slukke for den travle kvinde, og sætte stressen på pause, hvad skulle jeg dog lave.
 
Jeg to tøj på som jeg selv syntes, at jeg så dejlig ud i, og gjorde mig pæn. Så ud i bilen med kaffe koppen, der er min tro følgesvend, turen gik til Århus, med kun et mål, at gøre hvad der lige falde mig ind, og at sprede glæde til de mennesker jeg mødte.
 
Jeg landede i Århus klokken 9: 00 og havde helt glemt at der ikke er nogen butikker der åbner så tidligt. Som jeg gik med tanken, man skulle arbejde i Århus med de møde tider de har, lagde jeg mærke til de mennesker som gik forbi mig, de fleste, faktisk alle, var ikke med et smil på læben, eller i tøj der gav gågaden farve og udstråling, de lignede små grå mus med selvsving i deres hjerner, alle kiggede de ned i jorden, gad vide hvad de leder efter tænkte jeg. Jeg sluttede min tanke af med, at mine, møde tider vist passede mig rigtig fint, og hvor var jeg glad for at jeg havde ladet mit muse kostume, og mit selvsving ligge hjemme i skuffen.
 
Jeg besluttede at jeg ikke ville lade mig gå på, af at butikkerne først åbnede om en time, jeg ville finde noget dejligt at lave, så jeg gik på kaffe bar, jeg ville prøve noget nyt, så jeg to en af de ny moderne the og lidt frugt, pigerne der lavede min the var flinke. De havde begge sort tøj på, hvorfor i alt verden skal man have trist farve på, når man laver så lækker en the, det passer ikke helt sammen.
 
Jeg satte mig ved siden af en meget smuk kvinde der så trist ud, hun bar også sort tøj, jeg sad der i min hvide kjole med store orange og lilla blomster og strålede. Så alle kunne blive smittet af mit overskud og glæde, for jeg ved jo hvor meget farve påvirker os, og jeg fik et par smilende blikke af et par herre, men bestemt ikke fra deres grå mus, der var utrolig smukke, de havde bare ikke opdaget det selv endnu.
 
Som jeg sad der og der kom flere og flere mennesker ind, i deres dystre farver, med deres slukkede smil.  Tænkte jeg tilbage på, at min mor engang havde fortalt mig, at den sort farve slanker, det er ganske rigtigt, men for fanden den gør også, os triste, det er vel ikke for sjov at vi ikke må bære sort til bryllup og vi skal bære sort til begravelse.
 
De fleste farver stimuler os, så vi kan hjælpe vores indre velvære, ved at bruge de farver, der virker på os, alt efter hvilke følelser vi er i.
 
Jeg sagde til kvinden der sad ved siden af, at det er skønt med en fridag, hun smilede og nikkede og ønskede mig en god dag og det blev det. Jeg blev stoppet 5 gange fordi folk troede at de kendte mig fra tv, jeg spekulerede på hvem de troede jeg var, men jeg fik ikke spurgt, jeg smilede bare og rystede på hovedet, og tænkte, det kunne da være dejligt at komme på tv og snakke om hvor meget vi kvinder kan gøre anderledes, så vi nemmere kan få det vi ønsker, og lidt om hvor meget energi vi bruger på meningsløse ting, og at det er utrolig vigtigt at vi elsker os selv, gerne i farver ikke i slukket muse kostume.
 
Her er lidt info om farverne, der vil være gode at bære eller kunne have som puder i sofaen.
 
Den BLÅ farve den hjælper os med vores evne til at tale , den høre til vores hals chakre. Den LILLA hjælper os til at se ting som de virkelig er, den høre til vores pande chakre. Den GRØNNE hjælper os med vores hjertes arbejde, den høre til hjerte chakre. Den RØD farve giver os jordforbindelse, så vi kan holde os til det som sker uden at flyve ud i spekulationer, den høre til vores rod chakre.Så er der de GULE og den ORANGE farve det er velvære, selvværd. Og det må vi sige der er rigtig mange der mangler i deres følelses system. Så på med farverne. Den HVIDE farve gør os åbne og letter til at modtage info.Hvor den SORTE gør det modsatte.
 
Held og lykke med at købe sommer tøj og rigtig god sommer, tak til alle der gav mig noget at skrive om.
 
Kæmpe knus til jer alle Tine Tiemroth
 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sluk for den travle kvinde og sætte stressen på pause