Jeg kan ikke lade være med at tænke, at vi kvinder måske spænder ben for os selv

Jeg kan ikke lade være med at tænke, at vi kvinder måske spænder ben for os selv.

Vi er utrolig mange kvinder der er i rigtig god kontakt, med vores kan selv, vil selv side, næsten som et barn på 4 år. Jeg kan ikke lade være med at tænke at vi kvinder måske spænder ben for os selv, selvfølgelig skal vi kunne mange flere ting, end vi skulle kunne i de gamle dage. Da vores olde-mødre levede, somme unge kvinder. Jeg er klar over at tiderne skifter, vi er nød til at kunne klare os selv, for der er utrolig mange alene mødre. Det er en form for overlevelses instinkt , vi kvinder har påtaget os. Når vi kan klare os uden mændene. Men , Men,  Men.  Er det nu også klogt, er det snart kun vores kønsdele der er til forskel, og er det sådan vi ønsker at et lykkeligt liv skal leves.

For en del uger siden da jeg sad og skrev ider til mit foredrag ” Hvorfor taler kvinder i øst, når mænd forstår i vest” der kommer til oktober og november. Blev jeg klar over, at min viden omkring dildoer og andre hjælpe midler, til parforholdet, var på et meget lavt blus, så ud i min bil og af sted mod butikker det solgte voksen legetøj.

Jeg var helt klar over, at der var mange størrelser og farver, men HOLD DA KÆFT, hvor er der meget mere end det. Og det er da fantastisk, at vi både mænd som kvinder kan få den form for legetøj.

Som jeg gik rundt fra det ene legetøj til det andet, men en meget ung salgs ass i hælende, der forklarede mig hvordan og hvorledes man brugte det legetøj som jeg nu havde i mine hænder. Kom et par ind i butikken, jeg fik lov at stå alene med legetøjet, som i denne pinlige situation, var en kæmpe dildo, først blev jeg ramte følelsen, gad vide hvad de tænker om mig. En meget typisk kvinde tanke. Og som jeg stod der med røde kinder så jeg op på manden, der bare tøffede med, mens den unge salgs ass og kvinden snakkede om hvad legetøjet kunne give hende for nydelser. Manden så ikke vild tilfreds ud, med at være tilstede i denne butik.

Jeg sagde tak for kigget, og smilede til manden som jeg virkelig følte med, han var med ude for at købe hans egen piks erstatning, det var sgu for trist. Syntes jeg. Så hvad var der gået galt, måske var han impotent, og det håber jeg næsten, for ellers måtte det virkelig være et gigant spark i nosserne, for ham.

Vi er selvfølgelig to om parforholdet, og om at have god sex, og af den grund er det virkelig vigtigt, at vi snakker om hvad vi kan lide og guider ham til at give os det vi ønsker, ikke skifte ham ud med et legetøj, og da slet ikke slæbe ham med ind og købe en.

Det er helt vildt vigtigt at når man som par ønsker at have et stykke legetøj med i seng, hvilket mange bruger, for at friske sexlivet op, at man snakker om hvordan man har det med at have en ekstra pik med i seng. Og hvad formålet er med at købe sådan en kammerat.

Der er lavet en undersøgelse om hvor mange kvinder der får en orgasme under samleje og hvorfor der er så få der kan få det. 80 % kan ikke få orgasme mens manden er oppe i hende. Og det er lidt skræmmende. Min tanke er at de 30 %, af de 80 %, er kvinder der ikke kan give sig hen og give slip, på deres tanke mylder, og deres dårlige tanker om dem selv, samt deres følelse af ikke at se og være lækker nok til den mand de er sammen med.

De mænd jeg har snakket med om sex, giver udtryk for at de tænder på deres kæreste også når hun har taget nogle kg på. Så det er altså oppe i vores egne kvinde hoveder, der er kaos.

Så et godt råd er giv slip og mærk hvor meget manden tænder på jer ser jer selv med deres øjne, uden at du giver en kommentar med.

Så godt sexliv til jer alle
knus Tine

  

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Sexliv, parforhold, dildo, mand, kvinde, forhold, god sex, voksen legetøj