At gå ud blandt mennesker er vejen til selvudvikling.

At gå ude blandt mennesker er vejen til selvudvikling.

Hvis du virkelig vil have et bedre liv, et liv hvor du er fritaget for at blive oprigtig træt af dine medmennesker, eller føle dig energi forladt når du kommer hjem fra arbejde, vil jeg råde dig til at bruge tid sammen med de personer der irritere dig mest.

Du tænker nok det lyder som en rigtig dum idé, for hvor mange vil med vilje, bruge tid med dem som gør deres dag dårlig, men ser du jeg har i livets løb oplevet, at skulle bruge tid via arbejde eller venners venner sammen med mennesker der i den grad trådte over mine grænser. Hvilket har været en stor del af min personlige selvudvikling.

Vores grænser har vi opbygget via vores egen/forældres indsigt, i hvad vi syntes man kan tillade sig, altså hvordan vi vil opføre os, spørgsmålet er jo så, hvordan er vi kommet til den beslutning, hvad der for os selv, er rigtigt at byde andre. Vi er som mennesker af forskellige opfattelser/opdragelse, hvilket er grunden til at vi træder over hinandens grænser, jeg kender en person, som er ekstrem dominerende hun afbrydere imens jeg snakker, for at siger at det jeg siger, er forkert og på den måde lukker min samtale af, hun underminere det jeg siger i alle situationer. Hvilket virkelig er for mig, at træde over mine grænser.

Men hvad er det egentlig hun gør. Hun gør mig opmærksom på, at jeg kan blive bedre til at håndtere min dominerende side, så hun hjælper mig med min selvopfattelse, ved at provoker den side af mig som enten er under eller over stimuleret, hun gør mig også opmærksom på, at det er et af de emner i mig som jeg kan arbejde med, jeg ser hende stadig tit, men er mere taknemlig for mit bekendtskab med hende, end jeg er det modsatte. For hun har lært mig noget om mig selv. Hvilket gør det gavnligt for mig at bruge tid med dette menneske. Der er mange gange, vi mennesker rander ind i et medmenneske, som giver vores selvopfattelse en anledning til at kigge nærmere i os selv, det er gratis selvterapi.

Så har du sært ved at komme ud og nyde at være ude blandt mennesker eller er der bare et par personer på dit arbejde der sætter gang i dine tanker, på den negative måde, så lad vær med at bruge energi på den person, brug energien på at forstå hvad det menneske byder dig og hvorfor det virker som det gør på dig, for du kan virkelig bruge det som en gave til dit indre. Du vil opdage at livet bliver lettere og meget mere positivt, du får overskud og velvære i din hverdag for der er ikke længere menneske energi sluger som begrænser dig, de er gaverne til dig og din selvudvikling/selvopfattelse.

Ved at se på de mennesker som en lektie, ikke som en personlig chikane, vil du have mere energi og flere glade dage. Held og lykke.

Så gå glad ud og nyd det dejlige liv du har mulighed for at få.

knus Tine Tiemroth Boeriis

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
At gå ud blandt mennesker er vejen til selvudvikling.