FIND LYKKEN " for det er jo det nemmeste i verden"

Vidste du at. Hvis du i gennemsnittet sover 8 timer i døgnet, har du som 30 år sovet 20 år af dit liv. Det er vildt at tænke på, men mere vildt er det at tænke på, hvor mange timer bruger du på din arbejdes plads, og på arbejdet efter du har fri, prøv at tænk over hvor mange timer du bruger på at bekymre dig, jeg håber at de 10 år, du ikke har sovet, er blevet brugt på indre lykke, men skal vi være realistisk er det nok kun en lille måned.

 

Dybest set tror jeg,  alt vores travlhed i hverdagen, alt det arbejde og alt det higen efter velstand. Er menneskets måde at jagte lykken, mange tror lykken kommer i form af økonomisk overskud, for så kan man jo gøre som man ønsker, alt koster jo penge. De ting der er gratis, tvivler vi på om kvaliteten er god.

Hvad er lykke? For mig er det den følelse jeg får, når jeg mærker kærligheden vokse inden i mig, når jeg føler jeg gør en forskel, når de mennesker jeg elsker, elsker mig tilbage, når jeg føler mig boblende glad inden i, når jeg har så meget overskud at det smitter af på andre, alle disse følelser, gør for mig, at jeg kan mærke kærligheden bor inden i mig og at jeg elsker mig selv for at være mig, det er lykke for mig.

Jeg elsker også at have økonomisk velstand, men ikke på bekostning af at miste den rigtige følelse  af lykke inden i mig, denne lykke kan få mig igennem alle de livs opgaver, som kommer til mig, for det er den der gør at livet er vejr at leve.

Jeg har på det sidste løbet ind i mennesker der syntes livet var for svært, de havde ikke råd til at købe de ting de ønskede, deres bolig var for lille, sviger mekanikken er belastende osv. Disse mennesker har helt glemt at elske sig selv, så meget at de kan sige fra over for de personer der træder over deres grænser, de glemmer helt at se det der er fantastisk i deres liv, samt nyde det der kan nydes, for ved at være opmærksom på det der er at nyde, tiltrækker man nydelse og giver nydelse, det er starten på at blive lykkelig indeni igen.

Jeg har for nyligt set to fantastiske film ” REMEMBER ME” en fantastisk historie om en pige der lever sammen med sin far, hendes mor er død og en mand der har mistet sin bror, disse to hoved personer har det svært, men gennem filmen finder de gnisten til livet igen, slutningen giver stof til eftertanke.

Den anden film ” PRECIOUS ” også en fantastisk film om en pige der bliver misbrugt i hjemmet, hun har det svært i skolen, hun oplever nederlag på nederlag og på trods at vold , voldtægt af hendes far som giver hende 2 børn, og meget mere, mister hun ikke modet hun kæmper for at få et lykkeligt liv. Så hvis du syntes dit liv er svært, så bør du se denne film.

Disse film, gjorde at jeg tænkte at vi mennesker skal huske at nyde livet mens vi har det, for vi ved ikke hvornår det er slut, hvorfor jagte den materielle falske lykke, hvis vi ved at pleje vores kærlighed til vores jeg, kan nyde den ægte lykke. Måske vil du efter at have set disse film sidde og tænke okay jeg har jagtet den falske lykke, derfor er jeg ikke glad for mit liv og min hverdag.

Har skrevet denne blok i håbet om at vi som mennesker husker på det der er virkelig vigtigt at elske og blive elsket, ligegyldigt om vi er rige, fattige i store huse eller bor på gaden, lykken er vores eget ansvar. Så elsk dig selv , for så tør andre også elske dig.

Kæmpe knus til alle der læser denne blok Tine Tiemroth Boeriis

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
FIND LYKKEN " for det er jo det nemmeste i verden"