Få et liv med kærlighed, sex og flere timer til dig selv

 Få et liv med kærlighed, sex og ekstra timer til dig.
 
Det findes utrolig mange mennesker der er fantastiske, til at hjælpe sine medmennesker selv om de ikke har bedt om deres hjælp. Andre mennesker kan slet ikke se at der er andre end dem selv i verden.
Hvor er det tit vi tager lidt over for andre, vi ønsker det bedste for de mennesker vi holder af, tit ønsker vi det så højt at vi slet ikke spøger dem om de ønsker det samme som vi gør, i vores iver for at pleje andre, får vi ikke snakket om hvad de ønsker.
 
Ta vores evne til at møde en dejlig mand, han kan det hele når vi er ny forelsket, og to år sener har vi overtaget tøjvask, rengøring, opdragelsen af børn, og økonomien, vi køre også i bilvask, for så skal han ikke tænke på at finde tid til det. Vi tænker at alt det vi ville hade, ville han da også hade, så derfor gør vi det så han kan slippe.
 
Men i den opførsel er der jo ikke så meget tilbage, til de dejlige mænd, vi gør dem tildels arbejdsløse og der igennem meningsløse, den handlekræftige mand vi faldte for, der ikke fik hans mors hjælp, har vi om moduleret, til at nu er det slut for ham, at gøre noget selv, vi bestemmer jo også hvornår vi skal have sex.
 
De mænd der ikke er blevet bremset af en ulystende kvinde, har altid lyst til sex, selv det får vi bremset, og tager en del af hans maskulinitet fra ham, jeg ved godt det kan være svært at have energi til sex, når der er små børn, huset skal se pænt ud, bilen skal være støvsuget og vasket, og du skal jo også have styr på økomomien og alle de plander du har lavet på både dine og hans og børnenes vejne, der er simpelthen ikke nok timer i et døgn.
 
Måske skulle vi lade manden klare bilen og andre ting i dagligdagen, prøv at se den omvent han har måske brug for at kunne pleje dig lige så meget som du plejer ham, dog fungere en mand BEDST hvis han får sex, for for ham skal han have sex for at give kærlighed, og du som kvinder fungere jo omvendt, du skal have kærlighed for at give sex.
 
men hvis du er så utoldmodig og ikke kan vente på at han ordner tingene, får han aldrig en chance for at give dig den kærlighed du skal bruge for at give sex, og sex giver glad og kærlig mand, så tænk over din dagligdags mønster.
 
Knus Tine Tiemroth

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Få et liv med kærlighed, sex og flere timer til dig selv