Holistisk Wellness og Naturlig Skønhed for kvinder

At komme tilbage til det, du elsker

Intet kan fylde den tomhed, der er tilbage i det rum, der først er åbnet af en passion, som vi siden har kastet til side.

Der er tidspunkter i livet, hvor vi er forpligtet til at forfølge vores passion. Hvert molekyle i vores krop er fokuseret på at gøre det, vi elsker. På andre tidspunkter dikterer nødvendighed og ansvar, at vi lægger vores drømme til side og gør, hvad der skal gøres. Det er i disse øjeblikke, vi kan vælge at glemme, hvad det er, vi elsker at gøre. Der er mange andre grunde til, at vi kan opgive vores passioner. En hobby kan miste sin appel, når vi først er klar over, at den aldrig bliver til vores drømmejob. Vores omverden har muligvis fortalt os, at vores lidenskaber er barnlige og uegnede, og vi kan miste troen på at det giver mening at dyrke vore passioner.

At glemme, hvad du elsker at gøre, kan være en form for selvsabotage. Hvis du kan glemme dine drømme, behøver du aldrig risikere fiasko. Det kan være trygt, men dog også drænende. Og blot fordi vi har besluttet at ignorere vores passioner, betyder det ikke, at de ikke længere eksisterer. Livet er for kort til at stoppe med at gøre det, du elsker, og det er aldrig for sent at genopdage dine yndlingsaktiviteter. Hvis du opgav at spille et instrument, male, tegne, tilbringe tid i naturen eller enhver anden aktivitet eller interesse, som du engang elskede at udfolde, kan netop nu være den helt rette tid til at genoptage denne lidenskab.

Hvis du ikke kan huske, hvad det var, du plejede at være lidenskabelig omkring, kan du tænke på de aktiviteter eller interesser, du plejede at elske, eller de drømme, som du tidligere altid ønskede, at du kunne eller havde modet til at forfølge. Du behøver ikke at forsømme dit ansvar for at forfølge dine lidenskaber, og du behøver ikke at forsømme dine forpligtelser for at gøre det, du elsker.

Når du bestræber dig på at indarbejde dine interesser i dit liv, antændes ilden i dig. Du føler dig begejstret, inspireret og livgivet af flammerne, der udløses af at leve dit liv med lidenskab for det, du elsker.

Kærligst
Olympia

__________________________

Womanifesto - fanebærer for holistisk, feminin sundhed og naturlig skønhed. Se mere her: https://www.womanifesto.shop/

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter
Kom tilbage til det, du elsker. Læs mere