Energien i dig i nuet

Lige børn leger bedst – siger et ordsprog. Det har ikke noget med status, titler eller uddannelse at gøre. Det handler om at være på samme energi-niveau eller have en god kemi. Du ved det godt, når du møder én som du virkelig svinger med, så går alt som en leg. Du kender måske også situationen hvor du tænker ”jeg bliver bare så træt eller sur når jeg er sammen med ham eller hende”. Det er så meget oppe i tiden med positiv tænkning. Tænk positivt og få styr på dit liv.

Problemet er at du ikke ændrer noget med positiv tænkning hvis du ikke sætter en positiv FØLELSE og HANDLING på. Selvopfyldende profeti kommer fra FØLELSERNE, det er dem der bestemmer hvad der kommer retur til dig. Jo flere og jo stærkere positive FØLELSER du udsender jo mere positivt kommer der tilbage til dig. Det samme gælder negative. Positive tanker og følelser tiltrækker positive mennesker og situationer. Negative tanker og følelser tiltrækker negative situationer. Jeg ved godt hvad jeg vil vælge. Derfor VÆLG POSITIVE FØLELSER og HANDLING.

Ingen handling – ingen ændring. Samme handling – samme resultat. Vi har alle rigtig mange programsæt eller programmeringer som vi er blevet udstyret med i barndommen og for den sags skyld gennem hele livet. De giver nogle forskellige følelser som enten kan være hensigtsmæssige eller uhensigtsmæssige. Her kan du måske sige ” sådan ER JEG ” og jeg siger til gengæld ”hvis de er UHENSIGTSMÆSSIGE SÅ LAV DEM OM, for det KAN DU gøre”, sagt med andre ord skab det liv du ønsker med positive og hensigtsmæssige programmeringer.

Det kan være kraftfuldt at blive bevidst om dette og få rydde op i det der er uhensigtsmæssigt, men min egen erfaring siger mig at det er enormt FREDSFYLDT og det bliver fuldstændigt stille når tingene er faldet på plads og dermed kommet på den ”rette hylde”

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
selvudvikling, bevidsthed