At være eller ikke at være i hjertet

Hvorfor kan det være så svært at være i hjertet? Mit svar på det spørgsmål er at mange af os er vokset op med janteloven og dermed blevet opdraget til at være i vores hoveder. I hele samfundet er det normen at handle ud fra den måde som hovedet er indrettet på. Men det kan vi hver i sær heldigvis lave om på - hvis vi virkelig ønsker det...

Når vi er i vores hjerter - er vores hjerte åbne og energi kan strømme frit. Når vores hjerter er lukkede er vi i vores hoveder, så det kræver opmærksomhed at blive bevidst om "hvor du er".

Måden jeg bruger for at komme ned i hjertet når "hovedet har taget over" er at jeg tænker på dem jeg holder allermest af og laver det jeg BRÆNDER for - så går det faktisk helt automatisk og så masserer jeg ganske kort (et par minutter) 1/3 op på brystbenet fra solar plexus - her sidder hjertepunktet.

Det handler for mig om at være bevidst om hjerteenergien og bevidst om hvornår vi er det ene eller det andet sted. Hovedet kan jo ikke undværes, men jeg mener at vi skal bruge det med omtanke og ikke lade det stikke af med os.

Hjerteenergi eller den guddommelige energi handler ikke om religion men handler om en livsopfattelse som hjælper til harmoni, kærlighed og frihed jo bedre man bliver til at have kontakten med hjertet.

MEN du er nød til at holde øje med dig selv for at finde frem til om du er det ene eller det andet sted. Det er den eneste måde du kan guide dig selv på rette vej ned i hjerte og dermed meget meget nærmere dit inderste ønske eller livsformål.

Kærlig hilsen
Pia Ottesen 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
At være eller ikke at være i hjertet. Læs Pia Ottesen på Levlykkeligt.dk