At være eller ikke at være

Før i tiden syntes jeg, at jeg havde godt styr på tingene. Jeg havde ”forstand på livet” og hvis et andet menneske var uenig måtte jeg jo overbevise dette menneske. Så deres sandhed strakte kun til et vist punkt, så tog jeg over og forklarede. Jeg er uddannet sosu-assistent på diakonhøjskolen så jeg var UDDANNET til at forstå og møde mennesker. Så jeg vidste nok hvordan tingene hang sammen… MEN jeg er blevet klogere…

Hvis du mødte mig for år tilbage ville du måske komme med mange forskellige domme om HVEM jeg var. Du ville vurdere mig ud fra mit tøjvalg, frisure, og den måde jeg agerede på og så ville du VIDE HVEM JEG VAR, men ville du det? Når du møder mig i dag, vil du måske have forskellige domme – det hele vil gentage sig, dine vurderinger vil gå på mit tøjvalg, frisure, og den måde jeg agerede på… men HVEM ER JEG EGENTLIG, hvad er DIN vurdering?

Der er 2 muligheder – enten kan du fortsætte med disse vurderinger og dommer ELLER du kan blive fuldstændig FRI ved at FORSTÅ de mennesker du møder på din vej.

Første gang jeg hørte dette forstod jeg ikke en brik og det tog lang tid for mig at blive fortrolig med dette.

Når du forstår et andet menneske, vil du forstå at dette menneske handler og agerer ud fra sine programmeringer der er plantet i det underbevidste sind – og nu kommer det værste af det hele, SÅDAN ER DET OGSÅ FOR DIG. Det betyder i sin enkelthed at når du dømmer dig selv eller andre, så er det disse programmeringer du bedømmer og IKKE det menneske du står overfor.

Det er også derfor at du ikke oplever tingene som de er men som du er, så jo mere du er i din inderste kærlige væsens væren jo mere harmoni og balance vil du opleve.

Hvis du lader dette være en af dine livsopgaver – at forstå og ikke dømme det andet menneske – så tager du vigtige skridt i retningen af et liv i FRIHED.

Du kan gøre forsøget næste gang du møder et andet menneske og tankerne bliver vurderende så STOP OP og spørg dig selv: ER jeg i NUET i min inderste kærlige væsens væren…
 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
At være eller ikke at være