Tiden går - klokken slår

Tiden går klokken slår og julen står rigtig meget for døren. GUD ALLEREDE, kan du tænke, jeg mangler det og det. Der er 2 ting i dette her; Julen kommer på samme tid HVER ÅR, så hvorfor kommer det bag på dig? Det andet er, du har den tid du skal bruge hvis du forvalter den rigtigt og godt i prioriteret rækkefølge. 

Der er 60 sekunder i et minut, 24 timer i døgnet og 365 dage på ét år, de samme vilkår for ALLE. Hver evig eneste dag bliver du udstyret med 1440 minutter, som du skal bruge netop DEN dag, når dagen er gået så er tiden også gået.

HUSK: tid er derfor noget af det mest demokratiske du har, alle har lige meget af den. Spørgsmålet er hvordan du forvalter den og hvad du tænker om den.

”Jeg har SÅ travlt både på mit arbejde og i juleforberedelserne at jeg ikke kan følge med” selvfølgelig har du det, når det er det du går og siger, tænker og FØLER. Prøv at se hvad der sker hvis du ændre det du går og siger, tænker og FØLER til: ”JEG HAR AL DEN TID I VERDENEN DER SKAL TIL” du kan fuldstændig selv vælge din opfattelse af tid.

Julen er hjerternes og kærlighedens fest. BESLUT dig for at VÆRE i kærlighedens energi fra NU og MÆRK hvad det gør ved din opfattelse af tid. Tid er energi – den kommer og går, så få det bedste ud af den i NUET.

Du har et valg i din opfattelse af tid - Hvordan oplever DU tiden?

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Din opfattelse af tid