Tør du...?

Jeg fik en idé om at jeg gerne ville udbrede mit budskab om hjertebevidstheden, forståelse og harmoni OG SÅ GIK JEG I GANG. Jeg lagde en plan for hvad jeg ville, hvordan og hvorfor jeg ville gøre det. Handler du på dine tanker og ønsker eller har du ikke tid til at gøre det lige nu?? Du siger måske at det kan godt vente til i næste uge eller i næste måned? – men så sker der jo det at der IKKE SKER NOGET.

Hvis du gerne vil ændre noget i dit liv og du virkelig BRÆNDER for det, så gå i gang med at skabe det. Hold øje med dig selv og dine tanker og øv dig i at handle sådan at du når dit mål og ønske.

Det kan ikke undgås at møde modstand, enten fra dine tanker eller fra omverdenen og det er her du finder ud af din styrke og vilje til at være målrettet i det du ønsker at skabe.

Min rejse har været fyldt med fortvivlelse, frygt og usikkerhed – men mit brændende ønske om at hjælpe andre til deres egen forståelse og deres egen harmoni har været så meget stærkere at de andre følelser og oplevelser ikke har kunnet stoppe mig.

Jeg vil gerne fortælle dig denne lille historie om en indre kraft.

Kort efter, at Darby havde taget afgangseksamen og havde besluttet, at hen vil udnytte den erfaring, han havde gjort som guldgraver, var han så heldig at overvære en begivenhed, som viste ham, at ”nej” ikke nødvendigvis betyder nej.

En eftermiddag var han ved at hjælpe sin onkel med at male hvede i en gammeldags mølle. Onklen drev et stort landbrug med mange farvede forpagtere. Døren gik langsomt op, og en lille farvet pige – datter af en af forpagterne – kom ind og stillede sig lige indenfor døren.

Onklen så op, fik øje på pigen og bjæffede gnavent: ”Hvad vil du?” Pigen svarede sagtmodigt: ”min mor siger send hende halvtreds cent” ”vel vil jeg ej! Svarede onklen, ”løb nu hjem med dig”
”javel” svarede pigen. Men hun rørte sig ikke.

Onklen fortsatte med sit arbejde og var så travlt beskæftiget med det, at hen ikke var tilstrækkeligt opmærksom på pigen til at lægge mærke til, at hun ikke gik. Da han så op og opdagede, at hun stadig stod der, brølede han til hende ”jeg sagde at du skulle gå hjem! Gå så ellers får du prygl”
Den lille pige sagde: ”javel”, men rørte sig ikke ud af flækken. Onklen gav slip på den sæk korn, han skulle til at hælde i tragten ned til kværnen, samlede en tøndestav op og gik hen imod pigen med et ildevarslende udtryk i ansigtet.

Darby holdt vejret. Han var sikker på, at han nu blev vidne til et overfald. Han vidste, at han onkel havde et hidsigt temperament.

Da onklen nåede derhen, hvor pigen stod, trådte hun hurtigt et skridt frem, så ham ind i øjnene og skreg med sin skingre stemme, så højt hun kunne: ”MIN MOR SKAL BRUGE DE HALVTREDS CENT”.

Onklen standsede, betragtede hende et øjeblik, lagde langsomt tøndestaven på gulvet, stak hånden i lommen, tog en halv doller frem og gav hende den. Pigen tog pengene og gik langsomt BAGLÆNS hen imod døren ud at tage øjnene fra den mand, hun lige have vundet over.

Når denne lille pige tør - tør du måske også.

 

Nu er Heart & mind blevet pyntet op til jul - kig forbi www.heart-and-mind-academy.dk og når du så er der kan du jo tilmeld dig nyhedsbrevet og direkte blive motiveret i din indbakke...

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Tør du...?