Livets gave nr 1

Når livet giver dig et psykisk stormvejr og udfordringerne syntes meget store så er spørgsmålet om det er muligt at se denne udfordring som en gave...

Om det er muligt at se disse udfordringer som en gave afhænger af hvad du bruger udfordringen til. Det nemmeste er at give dem eller det der er årsag til udfordringen "skylden" og være overbevidst om at det er dem eller det der skal ændre noget eller sig.

Denne "utilfredshed" i fohold til situationen ligger i dine tanker, så hvis du vil ændre noget skal du tage en beslutning. Dine tanker er dermd dit aller største problem. Beslut dig for at ændret dit fokus til at en gave skal til at pakkes ud. Søg i dit indre univers og find frem til hvilken programmering eller følelse der skal opløses og du vil opdage at din gave bliver pakket ud.


Der er også den mulighed at undersøge hvad det er der kan læres af den udfordirnger der i nuet er i spil. Er der noget i dit indre univers der kan rettes op på? Er der nogle gamle programmeringer som med fordel kan ændres? Hvis du ser livets udfordringer på dén måde kan det kun blive en gave fordi du bliver opmærksom på hvad du eventuelt kan/skal ændre for at denne situation ikke opstår igen. Skulle den opstå igen, tackles det på en helt anden måde.

Jeg kender så godt fra mig selv at kan få den tanke ikke at "gide" at tage ansvar - men på det tidspunkt hvor energien ændres til at jeg modtager en gave, så bliver det til en energimæssig forholdsvis let måde at tage det ansvar fordi der nu er en gave i vente. Det er nu muligt at modtage den gave som ellers ikke var blivet givet hvis det der nu engang er sket ikke var sket.

Lad livet blive en stor gave...
__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer

God artikel Pia Vi modtager ùdfordringer`..gaver hele livet og det er gaver. Som du skriver .det drejer sig om at tage ansvaret for de gaver ,ændre vore tanker Jeg tænker lige nu..jeg tror aldrig jeg har set / læst så mange emner om TANKEN..den er på nu for at blive ændret. Vi hverken kan eller skal slæbe rundt mere på de gamle stive tankeformer ..Vi har engang i Tidernes Morgen selv været med til at vælge det Liv vi lever ...:-) for at vore sjæle kan vokse og gro...Og vi har hver eneste dag til at vælge hvordan vi vil modtage de `gaver`..Life is Good

At opleve livets udfordringer som en gave