Gud, giv mig sindsro

Frygten er i dine tanker og ikke i dit hjerte. Alle bekymringer forsvinder når du bevæger dig ned i dit hjerte for her er du forbundet med den kærlige universelle energi. Det kræver din fulde opmærksom at blive bevidsthed om hvor du er og hvad du så skal gøre. Jeg bliver stadig glædelig overrasket over hvor fantastisk stille og fredsfyldt der er i hjertet. ALT forsvinder og der bliver stille og jeg mærker den helt fantastiske følelse: taknemmelighed.

Det er set med mine øjne her den store udvikling og opgave for os mennesker hvis vi gerne vil skabe harmoni og balance i vores liv. Så det er faktisk rimelig enkelt men det er ikke ensbetydende med at det er nemt. Når det lykkedes at blive bevidst om hvordan vejen til hjertet er, kan tanken måske komme Åhh, var det bare sådan jeg skulle gøre - MEN næste gang hvor tankerne minderne og hovedet tager over, kan det måske tage lige fra timer til dage inden dit indre univers har fundet vejen ned til hjertet igen.

Hvad gør man så når tanker og minderne pisker rundt i hovedet?? Der er mange måder, men nogle af de redskaber jeg har brugt og bruger er:

Træk vejret "gennem hjertet" og så har jeg en fantastisk bøn som lyder:

Gud giv mig sindsro
til at accepterer de ting, jeg ikke kan ændre
mod til at ændre de ting jeg kan
og visdom til at se forskellen

Gå ind i hver enkelt sætning og mærk hvad den gør for dig. For mig gør disse ord den store forskel nemlig at GIVE SLIP, bevæge sig ned i hjertet og se tingene i et andet og mere klart lys.HUSK - disse redskaber virker kun, hvis de bliver brugt.

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Smuk og stærk bøn .Tak Pia
Personlig udvikling gennem hjertet