Først når dit sind er åbent - så er du klar

Jeg har meget stor respekt for de mennesker der vælger at åbne sit sind og dermed skabe et fundament for at lære og dermed udvikle sig.


En forudsætning for at du kan lære noget, udvikle dig eller forstå andre, er at dit sind er åbent for det. Hvis dit sind ikke er åbent så er det ligegyldigt hvad det andet menneske kommer med så vil du aldrig acceptere det og så vil du aldrig kunne få øje på den gave som noget givende - noget du kan bruge i din egen personlige udvikling. Du kan gå glip af vigtige redskaber til din videre vej. Måske er du bange for den succes det kan give dig?

Er dit sind åbent eller er den del af dig lukket ned med skodder og trisser og lever du dermed som du gør og altid har gjort  -  fordi du har ret eller fordi du ved bedst og fordi du er overbevidst om at andre ikke kan bidrage med noget som helst til dig.

Alt dette er noget der foregår i tankerne og dermed din hjerne. Åben dit sind og du kan sammen med dit hjertes energi opnå FRIHED, HARMONI og BALANCE.

Lad dit sind være åbent næste gang du møder et menneske og få øje på den gave som dette menneske kan bidrage med til din udvikling...

kh.

Pia Ottesen

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Livslang læring også i personlig udvikling