FØL dig til ændringer

Det er så meget oppe i tiden med positiv tænkning. Tænk positivt og få styr på dit liv. Problemet er at du ikke ændrer noget med positiv tænkning hvis du ikke sætter en positiv FØLELSE og HANDLING på. Selvopfyldende profeti kommer fra FØLELSERNE, det er dem der bestemmer hvad der kommer retur til dig. Jo flere og jo stærkere positive FØLELSER du udsender jo mere positivt kommer der tilbage til dig. Det samme gælder negative. Positive tanker og følelser tiltrækker positive mennesker og situationer. Negative tanker og følelser tiltrækker negative situationer. Jeg ved godt hvad jeg vil vælge. Derfor VÆLG POSITIVE FØLELSER og HANDLING. Samme handling – samme resultat, NY handling - NYT resultat

Vi har alle rigtig mange programsæt eller programmeringer som vi er blevet udstyret med i barndommen og for den sags skyld gennem hele livet. De giver nogle forskellige følelser som enten kan være negative eller positive. Her kan du måske sige ” sådan ER JEG ” og jeg siger til gengæld ”hvis de er UHENSIGTSMÆSSIGE SÅ LAV DEM OM, for det KAN DU gøre”, sagt med andre ord skab det liv du ønsker med positive og hensigtsmæssige programmeringer.

Det kan være kraftfuldt at blive bevidst om dette og få rydde op i det der er uhensigtsmæssigt, men min egen erfaring siger mig at det er enormt FREDSFYLDT når tingene er faldet på plads og dermed kommet på den ”rette hylde”

Jeg vil ønske et lykkebringende Nytår til dig og dine kære - må det bedste fra i år blive det værste der sker i 2012

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Positiv tænkning og den selvopfyldende profeti