Du er IKKE dine følelser

Du er ikke dine følelser... Dine følelser er dine, men du ER dem ikke, derfor skal du heller ikke identificere dig med dem. Dine følelser er energi fordi de kommer og går - det gør du jo ikke, du er her hele tiden.

Det er en helt fantastisk oplevelse at træde "ved siden af" sine følelsesmæssige reaktion og "blot" observere følelsen indtil den er gået over igen. Når det lykkedes så har du oplevet IKKE at være din følelser og dermed identificeret dig med den.

Det betyder ikke at du skal negligere følelserne, tværtimod handler det om at tage dem alvorlige og accepterer dem. Det er dybestset ikke andet at gøre med følelserne der i nuet er i spil - det er jo sådan det er at være dig lige nu.

Det handler ikke om hvad de andre gør som får dig til at føle som du gør. Den eneste andel et andet menneske har i dine følelsesmæssige reaktion er at de har været en stimulus til dine følelser - men IKKE årsagen. Du bliver derimod opmærksom på hvor du skal sætte dit indre rengøringshold ind for at opnå balance og harmoni. 

Det er faktisk meget enkelt men kræver rigtig meget øvelse at nå til at opfatte sine følelsesmæssige reaktioner som noget der ikke ER dig. Det kræver derudover meget øvelse at tage det fulde ansvar for dine følelser og IKKE give andre skylden for dem. MEN når du er nået dertil er det 100 % sikkert at du har opnået en indre balance der ikke kan vælte dig af pinden.

 

 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Dine følelser er dine - men du ER dem ikke