Dit liv - Dit valg

Uanset hvormeget vi ved og hvor meget erfaring vi hver især har kommer vi altid ud for at årsag og virkning ikke er adskilt.

Loven om årsag og virkning er altid gældende uanset om det er godt eller skidt det du oplever. Det er meget nemmere at give denne tilgang ret når tingene kører i smør for os, men hvad så når tingene går skævt - ja så er det de andre der er årsag til vores situation. Der er altid nemmere at se splinten i den andens øje end bjælken i vores eget...

Du vil få en fantastisk indsigt i DIG hvis du vælger at få øje på at det er en ubalance inden i dig der er årsagen til at tingene ser ud som de gør. og der bliver ved med at se sådan ud indtil du vælge at lave ændringerne i dit indre univers. Du kan IKKE ændre alle de andre - du KAN KUN ÆNDRE DIG SELV.

Det er DIG der føler som DU GØR og tillægger situationen den værdi SOM DU GØR og derfor er det også KUN DIG der kan ændre dig selv inderst inde og dermed ændre det der sker i det ydre.

Det vil ALTID være her, loven om årsag og virkning, og du vil derfor ALTID kunne udvikle din FORSTÅELSE for dig selv og dermed for andre. Behandel andre med fuldstændig respekt - og du vil modtage respekt. Behandel andre udfra kærlighedens energi - og du vil modtage sammen kærlige energi.

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Dit liv - Dit valg. tiltrækning, årsag - virkning, respekt, kærlig energi