Healing og Kinesiologi ved Stjernebroen Lægecenter

Vær bare dejligt ”uperfekt” og giv det du har på hjerte videre til fællesskabet – i dag!

At begynde med at ELSKE DET DU BIDRAGER MED NU åbner dit hjerte for inspirationer om hvad du også kan flyde over med, mens du selv bliver fyldt op…

Det er en slags gammel vis sandhed – men den gælder stadig: Indenunder alting ER VI ALLE ÉT!

Overvældet af kærlighed... - det gav mig lyst til at dele!

Jeg sad lige og blev helt overvældet af kærlighed med summen i maven og det hele, blot ved at se på en masse glade mennesker her inde på lev lykkeligt! Alle de smukke fotos af mennesker, der har noget på hjerte og som deler det med andre! Det smukke er, at vi ALLE har noget på hjerte som vi kan bidrage med, uanset om vi lige blogger eller ej…

Jeg bliver simpelthen så RØRT, når jeg ser glade mennesker på glade fotos for tiden – som om, at det de har på hjerte bare SPRINGER lige ud til mig – og jeg suger det gladeligt ind og er så TAKNEMMELIG! Alt dette giver mig bare lyst til selv at dele hvad jeg har på hjerte:

Tør du – i al din ”uperfekthed” – at være åben over for alt det gode som du selv og andre har at byde ind med?

Vi undervurderer alt for ofte kvaliteten og kærligheden i det, vi byder ind med. Vi har ofte for travlt med at fokusere på ”hullerne i osten” i egne og andres handlinger og ytringer. Ikke sært vi føler at vi selv eller de andre er  ”ikke-gode-nok” og uperfekte… Vi har alle et dybt behov for at bidrage til fællesskabet med NOGET. Det skaber en positiv strøm indeni - vi forbinder os med os selv og hinanden. Og det ”uperfekte” kan være et helt fantastisk bidrag...

Når vi bidrager fyldes vi selv op…

Når vi bidrager til fællesskabet med det vi kan lide at lave (som ofte er det vi er gode til) så vokser ikke blot vi selv – men også verden! Vi bliver gladere, vi har en oplevelse af mening, uperfektheden blegner, vi fyldes op selv... Det er sådan at nye måder at være sammen på opstår. Vi interesserer os ikke længere så meget for perfekt eller uperfekt. Vi modtager nærmest mere end vi giver. Det er sådan at ”mere bliver til mere”.

Det mindste bidrag kan være det største…

Blot et smil på det rigtige tidspunkt, en venlig gestus overfor én i køen i Netto kan være med til at skifte humør og ændre ”vejrudsigt” for jer begge.

Lad ikke chancen gå fra dig – venligheden smitter af på dig selv… Ja, det kan faktisk komme nærmest ”ud af det blå”.

Der er intet som kan stikke det, der handler om at opleve at være værdifuld fordi vi bidrager med præcis det, vi brænder for og er gode til, stort som småt. Er du god til noget, brænder du for noget, så sørg for at bruge det – og høst den helt uforlignelige oplevelse der kommer af at gøre en forskel. I Netto eller på de bonede gulve. For penge eller gratis. Men undlad ikke at gøre det –  for det gør dig ked…

Der er altid lidt du kan gøre NU i dag – du behøver ikke at vente! Det kræver ingen ”særlig uddannelse”, for det findes i dit hjerte.

Når vi tillader os selv at give videre fyldes vi simpelthen op med et ”drive” og en kærlig energi, der leder os på vej, og i den energi er der INGEN uperfekthed, men masser af LIV i mange udgaver!

Ønsker du at starte et sted?

Start i Netto! Start med at tillade dig selv at SE alt det skønne, som dine medmennesker og du selv bidrager med hver dag! Elsk det, SE efter det kærlige bagved – og elsk dig selv, elsk de andre, og tilgiv det uperfekte... Anerkend indsatsen og GLÆD dig over den – uanset hvor ”ufuldendt” denne indsats lader til at være.

Dit hjerte vil ELSKE dig for det!

Mange store knus til dig - til jer alle - ad libitum – go for it!
PS: Jeg glæder mig næsten til at gå i Netto og møde jer allesammen... ;o)

Marianne Kirkskov, læge Stjernebroen Lægecenter

Dette blogindlæg er udvalgt af Magasinet Psykologi som vælger et nyt indlæg fra Levlykkeligt hver uge til deres facebook fanpage og et om måneden til deres trykte magasin. 

__________________________

Marianne CT Kirkskov, speciallæge, kinesiolog, healer, spirituel vejleder, mm.
Stjernebroen Lægecenter
Skøjtevej 27, 2770 Kastrup
http://www.stjernebroen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Hvorfor give det du har på hjerte til fællesskabet? Læs mere