Spirituel læge Marianne Kirkskov - Stjernebroen Lægecenter

Hvordan Walt Disney kan hjælpe dig med at overkomme at være faldet ud af din power - få 5 minutterskuren!

”Jeg er energiforladt, uoverstigelig dag, der er slet ikke noget der alligevel kan forandres, suk, hvor er min power, hvor er min motivation? Hvor er jeg? Det hele kan også være ligemeget…”

Sådan havde jeg det i morges… - og efter 5 minutter er jeg nu fyldt med energi, jeg kan mærke mig selv igen, jeg tror på mig selv og jeg har lyst til at gå i gang med dagen!

Vil du have løsningen? Vil du have kuren? Det hele kan gøres på 5-10 minutter

Det er ingen skam at være ”ude af os selv” – Det vigtige er at kunne finde tilbage igen! Vores kroppe, vores sind og vores inderste essens er ALTID lige i nærheden som hjælp, når vi er ”ude af os selv”.

1. Drop at vinde på argumenter!

Din energiforladte tilstand vil vinde over dig på argumenter! Mange års træning gør, at du vil have tusindvis af (for)svar på hvorfor noget ikke kan lade sig gøre, hvorfor du ikke kan få det bedre… Så det duer ikke!

2. Find din egen smukke billedverden frem i dit indre og skab din oase med VAND i tankerne/hjertet!

Lav et sceneskifte! Dyk ind i dit indre og lad en smuk billedverden tone frem. Walt Disney kan hjælpe her med at udvide fantasien… Skab i indre billeder din skønneste og "vildeste" oase – PRÆCIS sådan, som du helst vil have den. Hold dig ikke tilbage... Gør den virkelig skøn! Husk masser af VAND – vandfald? – en kilde? – måske blomster, sommerfugle, sol? Den er dit redskab - din medicin!

3. Beslut dig for, at din egen HØJESTE KÆRLIGE ESSENS findes i vandet, og BAD I VANDET!

Her tager du lidt mere Disney magi frem! VANDET har nu ”uendelige mængder af vibrationen fra din HØJESTE kærlige essens” indbygget i sig – også selvom du ikke aner konkret, hvad det er eller hvad det betyder. Og nu BADER du i vandet:

  • Du mærker vandet omslutte dig og vaske udvendigt og indvendigt i din krop
  • Du drikker af vandet, så du næres – for så rent er det!
  • Du lader vandet suge ind i alle dine celler – som en svamp ville gøre det!


Men hvorfor skulle BILLEDER virke bedre end ORD?

Når vi bruger ORD relaterer vi mest til den venstre side af hjernen, den logiske del. Den er brugbar til mange ting men ikke til at finde løsninger der hvor vi er låst fast og logik ikke fører til noget. Ofte bruger vi automatisk venstre hjernehalvdel som et resultat af, at vi selv og verden pga kultur, indlæring og vane ofte holder os til det logiske. For at skabe balance er der derfor brug for at henvende os til højre hjernehalvdel, som arbejder i billeder, sanser, helheder og via INTUITION.

Vi har brug for et sceneskift til INTUITION for at kunne komme videre, når situationen og vi selv er fastlåste i gamle vaner. Så uanset hvor ”fjollet” vi kan føle os, så vil det at bruge BILLEDER kunne hjælpe os med at skyde genvej til sande løsninger, højere energi, indre fred og en unik ”væren sammen med os selv”.

Hav en fantastisk DISNEY-OASE-DAG!

Store knus - Marianne Kirkskov, læge, kinesiolog og healer

__________________________

Marianne CT Kirkskov, speciallæge, kinesiolog, healer, spirituel vejleder, mm.
Stjernebroen Lægecenter
Kløverbyen - Raffinaderivej 8, 1. sal
https://www.stjernebroen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Walt Disney kan hjælpe dig med din power - få 5 minutterskuren!