Spirituel læge Marianne Kirkskov - Stjernebroen Lægecenter

Den ny tid 10: Hvis du ikke ved op eller ned – så SE, HØR eller NYD noget SMUKT! Det er din MEDICIN i april...

Mit råd til april: LYT TIL DE "SKØRE" DRØMME – vel at mærke hvis de er KÆRLIGE og hvis de giver dig en ”rar summen i maven” – og hvis de på én eller anden måde bare er DIG!

Denne april er FYLDT med muligheder og udfordringer! Kærlige drømme, håb og intentioner presser sig VIRKELIG på indeni – og samtidig vil resterne af de gamle begrænsende tanker ”flå i dig med skarpe klør” for at få dig til at ”holde op med alle de der TOTALT lattelige drømme!!”

Dine gamle begrænsende tanker KÆMPER FOR DERES LIV, men deres dage er talte...

Guderne skal vide at det er nemt at føle sig forvirret med den kombi! Men gør det enkelt - sug ”noget godt” helt ind i cellerne – f.eks. energien fra denne smukke vanddråbe i grønt... Så hjælper du din krop til at falde til ro, så du kan mærke dit hjertes kærlige drømme igen…

Og jo: Du kan sagtens være den, der som Hersker i eget Hus ”skærer igennem forvirringen” og VÆLGER at ”fylde dig selv op med noget godt”, så din krop og dine tanker kan finde sig selv igen.

Det gør du ved at SE, HØRE OG NYDE livfulde, smukke og naturlige ting: Musik, billeder, naturen, dine venner, naturen – farven på din trøje Hvad som helst kan bruges. Alle tricks gælder!

Sug det hele ind i kroppen! Og jo – du kan godt – en svamp ved jo heller ikke ”noget om noget” men den kan stadig suge – og det kan din krop også…

KISS – Keep It Simple Sweetheart

KNUS og God påske til dig – kærligst Marianne Kirkskov, Stjernebroen Lægecenter.

 

 

__________________________

Marianne CT Kirkskov, speciallæge, kinesiolog, healer, spirituel vejleder, mm.
Stjernebroen Lægecenter
Kløverbyen - Raffinaderivej 8, 1. sal
https://www.stjernebroen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Påsken er FYLDT med Kærlige drømme, håb og intentioner