Spirituel læge Marianne Kirkskov - Stjernebroen Lægecenter

10 råd til at få glæde af energierne op til 21-12-12 – den mest specielle dato i 25.000 år

2012 og særligt 21/12-12 rummer et kæmpe potentiale for alle mennesker på jorden – dvs OGSÅ for dig! Et potentiale i form af en åbning til større kærlighed og lys i vores liv på en helt grundlæggende måde, som vi aldrig har prøvet før NOGENSINDE! Derfor kan det ikke helt forklares, det kan ikke helt forstås – kun opleves. Nogle af os vil mærke det i udtalt grad – andre vil ikke mærke så meget. Begge dele er fint…

Det er som om at der er en stærk, universel energi der driver os i retning af AT MELDE ÆRLIGT KULØR – AT MÆRKE HVAD DER ER SANDT FOR OS, HVAD DER GLÆDER OS OG HVAD DER IKKE (LÆNGERE) GLÆDER OS. Vi finder ud af, at vi ikke længere kan nøjes med ”middelmådigt” blot at gøre det, vi plejer…

Det kræver enorme kræfter i denne tid at kunne holde løgne og usandheder nede… hos os selv – og ude i verden. Det er et skønt ”symptom” på at lyset tændes: Når lyset bliver tændt, kan vi pludselig ikke undgå at se skidtet og opdage behovet for rengøring! Vi får simpelthen lyst og energi til at ”lave om og rydde ud” i vores liv, fordi vi pludselig ”ser” løgnene stikke op for øjnene af os.  EKS: ”I virkeligheden har jeg ALDRIG brudt mig om at være en del af den klub! Nu er det SLUT” – ”I virkeligheden har jeg altid drømt om at gå til SALSA – nu er det NU!”  -   ”I virkeligheden så elsker jeg min kæreste DYBT – det havde jeg aldrig troet…”.

Meget af dette vil være som at betræde ukendt land – for det ER faktisk ukendt land til en start… Vi har aldrig før været så tæt på at kunne række direkte ud efter lyset og kærligheden som vi kan nu, og derfor kan det føles uvant – eller utroligt.

For at gå ind i den nye energi kræves det dog, at vi er villige til at  OPGIVE vores gamle begrænsende tanker om os selv, om livet og om hinanden. Heri består udfordringen og udrensningen (som går helt ind i kroppen). Vi kan ikke tage vores gamle begrænsende løgne med ind i det nye liv – vi kan ikke have lys og mørke samtidigt…

I spirituelle kredse er det velkendt at året 2012 er helt særligt, og igennem 1000er af år har datoen 21/12-2012 været kendt som ”datoen hvor verden ender”. Mayaernes kalender slutter dér og mayaerne vidste at en ny æra begynder efterfølgende. Astronomisk ses konstellationen kun hvert 25.000 år… Så datoen ER HELT speciel…

- så kære venner det er NU vi må ride med på bølgen! Læs også beskeden fra Sananda og Kuthumi nederst…

10 råd og forslag til hvordan du bedst kan støtte dig selv og modtage de nye fantastiske energier.
  - vælg det ud, du bliver glad i maven af:

 1. BÆR OVER MED DIN HJERNE OG GÅ MED DIT HJERTE - GÅ MED ENERGIEN. Din hjerne siger: ”Ny energi – hm, lyder underligt, det fatter jeg ikke noget af – det har jeg altså ikke TID til…” – Dit hjerte siger: ”Fantastisk – jeg LÆNGES efter dette – denne nye, kærligere essens indeni, og jeg VED at det nok skal finde vej til mig…”
 2. DIN SJÆL OG DIN KROP VED OG KAN  ABSOLUT TILSTRÆKKELIGT – selvom du ikke synes, du har ”lært noget om det”. Drop ”jeg kan ikke være med – jeg ved ikke nok om det…” Nyrerne fungerer jo også selvom du ikke ved hvordan de virker…
 3. HJÆLP DIN KROP – DEN HAR BRUG FOR EKSTRA. Din krop bliver ”automatisk opdateret” til det nye lys – helt ind i dine celler og dit DNA. Det foregår særligt om natten. Hjælp den ved at have EKSTRA FOKUS på at få nok rent vand, sund mad, hvile og frisk luft!
 4. DROP ANALYSEN - GÅ IND I REGNBUEN! Hvis du oplever tunghed, tristhed, ”følelses-klister” og tankespind – så forestil dig at du går ind i en SMUK regnbue og at ALLE dine celler, hele din krop og hele dit sind og din ånd SUGER lys ind i alle regnbuens farver – nærmest fysisk. Du er som en køkkensvamp: Den ved ikke noget om noget, men den kan alligevel suge :o)… Regnbuen transformerer ALT der ikke lyser! Gør det som et barn ville lege det…
 5. FÅ HJÆLP FRA NATUREN: Forestil dig, at du får hjælp til rensning og energi hver dag af NATUREN (vinden, træerne, jorden, blomsterne, havet, solen, månen) – for det GØR du! Forsøg ikke at forstå – TILLAD det bare!
 6. GIV DIG SELV EN ”HELLIG TID” hver dag, hvor du blot sidder i ro/mediterer og sætter mobilen på lydløs… Selv 2-5 minutter virker også! Det er din BESLUTNING om at gøre tiden ”hellig”, der tæller.
 7. LÆG MÆRKE TIL NY LYKKEFØLELSE, DYBERE GLÆDE, STØRRE SAMHØRIGHED – måske helt ”uden grund”.  Det er beviset på lyset, der bryder igennem.
 8. FIND DIG ET ”2012-ENERGI-TOTEM”  som symbol på dit JA til de nye energier. F.eks. en krystal, et stykke træ, en sten, et mantra skrevet ned – et bestemt tørklæde… ANYTHING. Noget der styrker dig og du er glad for. Hav dette totem på dig hver dag. Det minder dig om at gå MED energien.
 9. EKSTRA TID 12-12-12. Vær opmærksom – og om muligt giv dig lidt ekstra tid d. 12-12-12 – hvor en særlig energi-portal åbnes.
 10. GLÆD DIG - Husk at FEJRE den 21/12 – (V)ÆR dig selv særligt på denne dag – gerne med gode venner. INVITER til at hele universets lys og kærlighed må finde dig denne dag og hjælpe dig med at skabe DIT NYE LYSENDE LIV – og læg SÆRLIGT mærke til dine inspirationer omkring 20-21-22/12 i år! Det er her der åbnes en helt særlig portal for højere bevidsthed på jorden. Du kan ikke gøre det forkert! Der er ikke noget du skal vide, bare VÆR!

Sananda og Kuthumi blogger… – uanset om du tror på det eller ej så tag et kig og se, om der er noget, du kan bruge…

Jeg vover pelsen og I får her en besked (*kanalisering) fra 2 åndelige mestre Sananda og Kuthumi, mine meget gode venner…  Det ligger dem meget på sinde at så mange som muligt får lejlighed til at høre om denne specielle tid i det specielle år 2012, så vi alle sammen kan få mest mulig glæde af mulighederne for denne tid. Husk at uanset hvad du hører – og fra hvem, så tag det du kan bruge og smid resten væk!

”Kæreste børn. Vær klar – vær klar til at skifte fra inderst til yderst. Mange af jer er allerede i fuld gang med at lave forandringer, som i end ikke havde nogen som helst idé om for kort tid siden. Det kommer bare i denne tid,  og det er nødvendige forandringer, der kommer. Fat mod for forandringerne kommer af kærlighed. Kærligheden baner sig vej i denne tid fra de dybeste kilder i jeres hjerter og op til overfladen. Det skaber rystelser i jeres liv, i jeres forhold – dem som ikke er kærlige går måske i stykker og dem som er kærlige vokser pludselig til nye højder. Og I kan ikke forudse noget af det, for det er nyt, det er en ny måde at leve på som nu kommer frem – og det sker for alle jer, der ønsker det og er parate. Forstå at der er intet som du skal gøre men der vil være noget, som du sandsynligvis får lyst til at gøre. Lad kærligheden råde hver gang du måtte være i tvivl. Følg dit smukke hjerte uanset om du forstår det eller ej. Nyd det nye lys som kommer – stol på at forandringerne er af det gode, selv der hvor udrensningen er størst og lyset ikke – endnu – er brudt igennem.

Af og til vil du mærke uro og at ”din jord ryster under dig” det er korrekt – for mange af dine vante måder vil blive udfordret, taget op til revision, og du vil ikke længere kunne leve på den gamle måde.

Vær med til at fejre det nye i dit liv! Inviter virkelig kærligheden ind og lad den helbrede dit liv – det er NU det kan lade sig gøre. Timingen er helt perfekt for dette. Mange steder står det skrevet at netop dette år og denne tid rummer Afslutningen – men også Begyndelsen på en ny  æra. Dette er sandheden.

Så frygt ikke forandringen men omfavn den i kærlighed til din frygt smelter.

Vi er alle i kærlighedens tjeneste sammen. Vi er alle kærlighed  - i himlen som på jorden.

Vi er Sananda og Kuthumi – gå med fred.”

Jeg siger tak til Sananda og Kuthumi

 

STORT KNUS TIL DIG – HAPPY NEW-LIFE – Marianne Kirkskov, Stjernebroen Lægecenter.

*Kanalisering er den proces hvor et menneske agerer ”radio” for en åndelig mester eller højere energi, som ikke selv har nogen krop.

 

__________________________

Marianne CT Kirkskov, speciallæge, kinesiolog, healer, spirituel vejleder, mm.
Stjernebroen Lægecenter
Kløverbyen - Raffinaderivej 8, 1. sal
http://www.stjernebroen.dk

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

 • Google
 • Facebook
 • linkedin
 • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Få glæde af energierne op til 21-12-12. Om åndelige mestre på Levlykkeligt.dk