Psykoterapeut og spirituel vejleder Jane Mejlhede

Jeg ville så gerne være perfekt

Jeg ville så gerne være perfekt...

Ikke fordi perfekt i sig selv var et mål, men fordi jeg engang forvekslede perfekt med at være god nok. Som den jeg er.

Derfor har jeg anstrengt mig så meget. For at være dygtig. For at være klog, for at sige og gøre de rigtige ting. Hele tiden.

Jeg har været heldig. For jeg har mødt og kender så mange mennesker, som har været i stand til at se igennem mine krumspring. Som har elsket mig, selvom jeg laver fejl, ikke gør tingene godt nok og ind imellem er en stor idiot.

Og jeg har været meget heldig. For jeg har også haft en del mennesker i mit liv, som syntes jeg gjorde alt muligt forkert. Som syntes jeg var for mærkelig, for skæv, for latterlig, for meget, for vild, forkert, og derfor ikke passede ind i deres virkelighedsopfattelse eller liv. Mit værste mareridt, fordi det bekræftede alt det frygtelige, jeg troede om mig selv.

Jeg har været heldig, fordi de mennesker har holdt et spejl op foran mig. Viste mig alle de huller, jeg blev nødt til at fylde op i mig selv, hvis jeg ville stå i min egen kraft. Viste mig, hvor jeg manglede kærlighed, tillid, tro, mod og styrke.

Jeg tror ikke længere, at jeg behøver være perfekt. Jeg tror ikke engang, jeg behøver at være god nok. Og jo mere jeg er i stand til virkeligt at mærke det, og ikke bare forstå det som en rationel forklaring, jo mere plads bliver der.

I den plads findes den kærlighed, jeg altid har søgt at finde udenfor mig selv.

I den plads findes jeg. 

Og det er faktisk perfekt.

Kærligst fra Jane Mejlhede

__________________________

Jane Mejlhede. Psykoterapeut og spirituel vejleder.
Læs mere https://janemejlhede.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Være perfekt. Føle sig god nok. Psykoterapeut Jane Mejlhede på Levlykkeligt.dk