Psykoterapeut og spirituel vejleder Jane Mejlhede

Er der mening med galskaben? Tester du dig selv?

Jeg oplever så mange mennesker i min nærhed, som i denne tid går igennem store, store udfordringer. Udfordringer, som får én til at stille spørgsmål om altings mening og sammenhæng, og hvad i alverden er det, der foregår?

 

Jeg ville lyve, hvis ikke jeg sagde, at det samme gælder mig selv. Og det vil jeg ikke. Men det har fået mig til at tænke over, hvad det hele egentligt handler om. Hvorfor bliver så mange mennesker så helt utroligt udfordrede i denne tid? Og hvordan kan det være, at når man så endelig synes, at nu er stormen redet af, så kommer der alligevel en kastevind af dimensioner forbi. Bare lige som om den vil sikre sig, at man nu ikke falder helt omkuld.

 

Når jeg ser på mig selv, og kigger på min omgangskreds, så synes jeg ind imellem det virker som om, at vi er igang med at blive testede. Og jeg bryder mig ikke om det. Jeg bryder mig slet ikke om den tankegang faktisk, som om der sidder et eller andet guddommeligt panel af gamle, gnavne mænd og kvinder og tilsyneladende udtænker sindrige og ondskabsfulde planer og fælder, som de kan underholde sig med at få os til at falde i. Det bliver lidt for gammeltestamenteligt for min smag.

 

Men hvad hvis vi nu faktisk alligevel på et eller andet plan bliver testede? Af os selv? Hvad hvis nu, vi rent faktisk er igang med at udforske, hvor langt vi kan strække os selv? Hvad hvis vi er igang med at opdage, hvem vi i virkeligheden er, når vi bliver bragt derud på kanten, hvor alle vores historier, fortællingerne om os selv og de konstruktioner, vi har bygget op om vores personlighed, truer med at bryde sammen og afsløre, hvordan vores sjæl ser ud? 

 

Det er selvfølgelig en antagelse, men personligt tror jeg ikke på, at det er muligt for ret mange mennesker virkeligt at udvikle sig og vokse, hvis ikke det indebærer en form for smerte, frustration, tab osv. Jeg tror simpelthen ikke på, at man kommer udelukkende sovende, mediterende eller chantende til personlig og spirituel udvikling. Min egen erfaring siger mig i hvert fald, at det er dagligt, hårdt og målrettet arbejde. Og at man nemt bliver bragt ud af kurs og vikler sig ind i et sødt og selvkvalmt bedrag af gode undskyldninger for, at “nu er det godt nok”. Det er det sikkert også i mange tilfælde. Men hvis man et eller andet sted har sat sig for at løbe en maraton, så opgiver man jo ikke sin løbetræning, bare fordi det regner fem dage i træk.

 

Så hvad nu, hvis der faktisk er en mening med galskaben? Med alle de udfordringer, som truer med at kaste os sidelæns henad gaden, mens vi mere eller mindre desperat forsøger at holde arme og ben på nogenlunde rette plads?

 

Og meningen måske er, at vi skal strække os, vågne og se, hvad der er indenunder, når orkanen har hevet alle vores mentale og følelsesmæssige konstruktioner bort? 

 

Kærlige hilsner
Jane Mejlhede

Healer og clairvoyant psykoterapeut

__________________________

http://janemejlhede.com

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Healer Jane Mejlhede skriver: Er der mening med galskaben? Tester du dig selv? Læs på Levlykkeligt.dk