Vil du gerne være rig og have den perfekte partner?

Så får du her den letteste og hurtigste løsning. Du skal blot sætte dig ned, og visualisere, at du allerede er rig, og, at du allerede har den perfekte partner. Du skal blot tænke dig til det. Overbevis dig selv om, at det allerede er sandt - og wupti - så har du det.....

Hvad hører jeg dig sige? Siger du, at det ikke er godt nok? Fortæller du mig, at det ikke er nok, at du blot tænker på det? vil du have den ægte “vare”? Er det, at du fortæller dig selv, at du allerede er rig, og, at du allerede har den perfekte partner, ikke godt nok?

Er det du fortæller mig, at det du virkelig vil have, er virkeligheden?

Sjovt nok, så ved vi alle dette allerede. Vi ved alle, at det ikke er “godt nok” blot, at tænke på noget. Vi ved alle, at blot det, at tænke på noget, ikke på magisk vis får dette “noget” til, at opstå “ud af den blå luft” i virkeligheden.

Vi ved det, sådan ganske intuitivt, at vi ikke kan tænke os til virkeligheden. En “ting” er hvad vi tænker, noget andet er virkeligheden.

Hvorfor lever mennesket så ikke sådan? Hvorfor forveksler mennesket hele tiden virkeligheden, med det som det tænker?

Hvorfor tillægger du din mening - dine tanker - om virkeligheden større sandhed, end virkeligheden selv?

Hvorfor tror du på de tanker som gør dig angst, når der ikke umiddelbart eksisterer noget som truer dig i dette øjeblik?

Hvorfor tror du på de tanker, som fortæller dig, at de mennesker som er omkring dig, burde være anderledes, end de er?

Hvorfor tror du på de tanker, som fortæller dig, at sommervejret, burde være anderledes end det er?

Hvorfor tror du på de tanker, som forsøger, at overbevise dig om, at du ikke er god nok, at du ikke er værdig, at du ikke er smuk nok - at du ikke allerede har alt hvad du behøver, for at være lykkelig?

Må jeg komme med et forslag?

Vi gør alt dette, fordi det er hvad vi er blevet lært. Vi er født ind i, og vokset op i, et samfund, som stort set udelukkende består af mennesker som ikke lever i bevidst nærvær. Men det er ikke deres skyld, da de selv er vokset op i et samfund, hvor stort set alle levede ubevidste. Osv. osv.

Hvis “skyld” det er, er fuldstændigt irrelevant. Hvad som har betydning, er, ser vi det nu? Ser vi hvad der fastholder os i ubevidsthed? Ser vi, at det at leve ubevidst, alene opstår, når vi tillægger vores tanker større betydning, end selve virkeligheden selv?

Ser du det? 

__________________________

Relaterede artikler efter område
Del indlæg

  • Google
  • Facebook
  • linkedin
  • twitter

Kommentarer

log ind eller opret konto for at skrive kommentarer
Vil du være rig og have den perfekte partner? Så læs med her